Nakon dugih godina provedenih za stolom studentske službe na Katoličkom bogoslovnom fakultetu, sestri Mariangeli je došlo vrijeme za pauzu. Pa su tako danas, 15.3.2018. studenti KBF-a odlučili napraviti jedno malo ali vrijedno iznenađenje za najdražu sestru. Tom prigodom su joj malo zapjevali, poklonili pokoju sitnicu da se sjeća svojih studenata te se na kraju malo i počastili, kako i triba :-)

s. Mariangela je, kako je rekla jedna studentica, sve ove godine, raznim generacijama i srcima nije bila samo jedna nepoznata osoba koja je radila u svom uredu ne zamarajući se za studente. Dapače, s.Mariangela je bila stotinama studenata druga majka, sestra, prijateljica, psihijatar i puno toga još. Učila je i rasla sa studentima, dijelila njihove boli zbog palih ispita i radosti zbog položenih kolokvija.
Bila je jednostavno, hodajuća sreća i ljubav koju je dobivši od Krista djelila svima nama nesebično svakog dana.

s.Mariangela je bila i ostat će naša prijateljica i naša druga majka i nakon što ode u zasluženu mirovinu. Uvijek će biti tu negdje, u kutiću srca. Stoga, što da joj zaželimo osim daljnjeg pouzdanja u Krista, jer sa tim će i dalje nastaviti stizati sreća, ljubav i blagost duše.

| Marija Mikulić, I.TKS-a | 16.3.2018 |

Pin It