ISVU sustav

ISVU sustav
studomat.gif

Studenti putem Studomata upisuju godinu i prijavljuju ispite, a nastavnici imaju uvid u prijave na ispitni rok, te unose ocjene.

 

KBF-ST elektronička pošta

 

 

Pristup internetu

Pristup internetu

Osim pristupa internetu putem računala u profesorskim kabinetima i računalnoj učionici, svi nastavnici i studenti imaju pravo pristup bežičnoj (wi-fi) mreži eduroam na fakultetu. Usluga je sigurna, jednostavna i za krajnjeg korisnika potpuno besplatna. Trenutno je dostupna na brojnim lokacijama u Hrvatskoj.  Za instalaciju potrebno je preuzeti 

MS proizvodi i usluge

MS proizvodi i usluge

Microsoft Office 365 je skup usluga koje se nalaze u oblaku i pružaju mnoštvo funkcionalnosti, omogućavaju zajednički rad te 1 TB prostora za pohranu dokumenata.
Svakom je profesoru, studentu i djelatniku javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta bez ikakve naknade omogućena i instalacija alata Office 365 ProPlus na pet računala i pet mobilnih uređaja.

Izrada moodle tečaja

Izrada moodle tečaja

Svi nastavnici mogu zatražiti besplatno otvaranje online Moodle tečaja za svoje predmete na poveznici LoomenMerlin ili u računalnom uredu. Na poveznici Izrada online tečaja pomoću Moodle-a možete naučiti kako izraditi svoj tečaj. Ukoliko imate poteškoća ili nejasnoća obratite se u računalni ured ili se priključite online tečaju KBF-a za izradu Moodle tečaja.

AAI identitet

Da bi nastavnici mogli pristupati Nastavničkom portalu, a studenti Studomatu potreban im je AAI identitet. Potreban Vam je i ako se želite spojiti na eduroam (wi-fi mrežu na fakultetu), te za razne druge usluge koje pružaju CARNet i SRCE. Korisnici imaju pravo na elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr dokle god traje njihova povezanost s matičnom ustanovom u kojoj su elektronički identitet dobili i mogu ga zatražiti u računalnom uredu.

Koje osobne podatke prikupljamo u AAI@EduHr sustavu i zašto, koliko dugo ih čuvamo, te kome ih sve dajemo na uvid, možete pročitati u Obavijesti o privatnosti u sustavu AAI@EduHr. Informacijsko održavanje AAI identiteta regulirano je Pravilnikom. Zaporku možete promijeniti na gornjoj poveznici LDAP ili  na https://login.aaiedu.hr/promjenazaporke