Alumni pristupnica


Ako želite postati član naše udruge, ljubazno vas molimo ispunite sva polja ovog obrasca, potvrdite polje kojim dajete svoju suglasnost za obradu osobnih podataka i kliknite na "Pošalji".

Navedeni osobni podaci koristit će se isključivo u svrhu omogućavanja učlanjenja u udrugu ALUMNI bivših studenata Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu,a sve u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, te se u druge svrhe neće koristiti bez Vaše pisane privole. Daljnja obrada osobnih podataka u povijesne, statističke ili znanstvene svrhe neće se smatrati nepodudarnom, pod uvjetom da se poduzmu odgovarajuće zaštitne mjere. U svako doba možete odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade, na način da ispunite za to propisani obrazac, te ga dostavite voditelju obrade osobnih podataka.

  Refresh Captcha  

Zbog zaštite obrasca od napada, koristimo tzv. captcha zaštitu. Tekst koji je strojno nečitljiv zbog zaštite, prepišite u gornje Captcha polje. U slučaju da je ne možete pročitati tekst, kliknite na dvije kružne strelice pored njiega kako bi generirali novi tekst.


Razumio sam svrhu i način obrade mojih osobnih podataka te dajem suglasnost za obradu istih.