1. SUSRET NADBISKUPA BARIŠIĆA I IGRAČA KMNL „IVAN PAVAO II.“ TE IGRAČA SUDAMJA KUPA 2017.: U četvrtak 1. lipnja, u Nadbiskupskom ordinarijatu u 20.30 sati, nadbiskup splitsko-makarski mons Marin Barišić uručit će nagrade za pobjednike i nagrađene igrače Katoličke malonogometne lige „Ivan Pavao II.“ te pobjednike „Sudamja kupa 2017.“.
 2. MISA ZA STUDENTE, nedjelja, 4. lipnja u 20.00 sati, Kampus: U nedjelju, 4. lipnja u 20.00 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
 3. TE DEUM, MISA ZAHVALNICA ZA KRAJ PREDAVANJA: Ured za pastoral mladih, Sveučilište u Splitu i Studentski centar, u srijedu, 7. lipnja 2017. u 20 sati, u dvorištu studentskog doma Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split). organiziraju „Te Deum“ – sv. misu za kraj predavanja u ak. god. 2016./2017. Uz nazočnost rektora sveučilišta prof. dr. sc. Šime Anđelinovića, ravnatelja studentskog centra Stenka Dell'Orca, povjerenika za pastoral mladih dr. sc. don Mihaela Provića, dekana, nastavnika te drugih djelatnika Sveučilišta, sv. misu zahvalnicu predvodit će splitsko-makarski nadbiskup mons Marin Barišić. Sv. misu animirat će glazbeni sastav studentskog pastoralnog centra „Bl. Ivan Merz“ Veritas aeterna.
 4. MISA ZA STUDENTE, nedjelja, 11. lipnja u 20.00 sati, Kampus

  U nedjelju, 11. lipnja u 20.00 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

 5. ĆAKULA S DUHOVNIKOM, Utorak, 13. lipnja, Poljud
  U utorak, 13. lipnja u franjevačkom samostanu i crkvi na Poljudu slavi se blagdan sv. Antuna Padovanskog. Stoga je redoviti mjesečni susret posvećen temi: „Život i djelo sv. Antuna Padovanskog“. Pozivamo studente da posjete samostan i crkvu gdje će imati mogućnost upoznati se sa životom sv. Antuna, te sudjelovati u liturgijskim slavljima u samostanskoj crkvi.
 6. DUHOVNA OBNOVA, nedjelja, 18. lipnja u 20. sati, Kampus

  U nedjelju, 18. lipnja u studentskoj kapelici u Kampusu, održat će se duhovna obnova za studente koju predvodi don Ante Bitunjac, župni vikar župe Svetoga Spasa - Mejaši Split. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

 7. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM

  Srijeda 21. lipnja u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište

  U srijedu 21. lipnja u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: „Lito ide mala.“ Gost predavač je fra Ante Vučković.

 8. MISA ZA STUDENTE, nedjelja, 25. lipnja u 20.00 sati, Kampus

  U nedjelju, 25. lipnja u 20.00 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

 9. „TEBI PRIPADAM, četvrtak, 29. svibnja u 21 sat, Radio Marija

  U četvrtak 29. svibnja 2017. radijsku emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, od 21.00-22.15 minuta, uređuju i vode: don Mihael Prović, Kristina Bitanga, Luka Jelavić.

| Obavijest | Don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | 1.6.2017 |

Pin It