Filozofski fakultet u Splitu već petu godinu zaredom organizira semestralni tečaj korejskog jezika, kulture i povijesti. Tečaj se realizira u suradnji sa Hankuk University of Foreign Studies. Planirani početak nastave je u petak, 9. listopada, u 17 sati u prostorijama Filozofskog fakulteta na adresi Poljička cesta 35. Proces zaprimanja prijava je kontinuiran do početka nastave . 

Trajanje (i cijena) tečaja:

- semestralni tečaj Korejskog jezika, kulture i povijest traje deset tjedana, odnosno trideset sati ukupno, raspoređeno u tri sata tjedno. Tečaj je besplatan svim redovnim studentima te zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a ostali zainteresirani tečaj mogu pohađati po cijeni od 950,00 kn po osobi za cijeli semestar. Za grupe od petero zaposlenika ili više iz jedne tvrtke/organizacije – cijena je 800,00 kn po osobi.

Ispunjene prijavnice (priložene ispod) te potvrdu o uplati (ako je primjenjivo) treba poslati na e-mail adresu koordinatorice tečaja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

| Doris Žuro, Služba za znanstveno-istraživačke projekte | Više |

Pin It