Knjižnica Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, temeljem odluke Vlade Republike Hrvatske otvara se za korisnike prema ograničenom sustavu rada. 

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad knjižnica, Knjižnica će do daljnjeg pružati isključivo usluge posudbe i povrata građe i to uz vaše prethodno obvezno javljanje na email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u kojem trebate napisati koju uslugu želite, odnosno za posudbu, navesti naslove koje želite posuditi iz online kataloga knjižnice KBF-a (https://library.foi.hr/lib/index.php?B=1414) Građu (ukoliko je dostupna) koja je naručena do 14 sati bit će moguće preuzeti sljedeći dan u dogovoru s djelatnikom.

Boravak u čitaonicama do daljnjeg neće biti moguć, a plan otvaranja čitaonica odvijat će se u skladu s daljnjim uputama Zavoda.

Korisnici će se trebati pridržavati uputa nadležnih tijela vezanih uz pojačanu higijenu ruku, za koju svrhu će na ulazu i u ostalim dijelovima svih korisničkih prostora biti postavljeni spremnici sa sredstvom za dezinfekciju ruku. Molimo korisnike da se pridržavaju i ostalih uputa koje će biti istaknute na ulazima i u knjižnici.

Radno vrijeme Knjižnice od ponedjeljka do petka bit će od 9 do 13 sati.

| Ana Škaričić, dipl. theol. , knjižničarka | 

Pin It