1. Predavanja završavaju u petak, 24. siječnja 2020. god., a ispitno razdoblje u zimskomu semestru ak. god. 2019./2020. traje od 3. veljače do 28. veljače 2020. god. prema objavljenomu rasporedu.
  1. Prijave ispita pomoću ISVU sustava počinju u ponedjeljak, 27. siječnja 2020.:
  • Studenti su u skladu s odredbama Pravilnika unaprijed prijavljeni na ispite upisanih predmeta, stoga su dužni na studomatu (ISVU sustav za studente) potvrditi svoj dolazak na ispit najkasnije dva (radna) dana prije ispita (npr. ispit u ponedjeljak treba potvrditi najkasnije do četvrtka, 24,00, u prethodnomu tjednu; ispit u utorak treba potvrditi do nedjelje, 24,00; ispit u srijedu do ponedjeljka, 24,00; ispit u četvrtak do utorka, 24,00; ispit u petak do srijede, 24,00).
  • Ako student na vrijeme ne potvrdi dolazak na ispit, ne može pristupiti ispitu, pa se smatra da je, premda nije izišao na ispit, iskoristio pravo jednoga pokušaja polaganja ispita.
  • Ako bude poteškoća s prijavom ispita studenti se mogu javiti prodekanu za nastavu, voditeljici Studentske službe ili ISVU koordinatoru, Željku Matasu, dipl. ing.
  1. Studenti prve i druge godine FTS-a i TKS-a ispitu pristupaju s osobnom iskaznicom ili studentskom iskaznicom (iksicom).
  1. Svi ostali studenti, dužni su, dostaviti indekse s potpisima nastavnika iz svih upisanih predmeta u Studentsku službu najkasnije u petak, 24. siječnja 2020., do 12,45 sati radi dekanove ovjere semestra.
  • Ako student nema potpise iz svih upisanih predmeta, treba se obratiti Dekanu s pisanom molbom da mu ovjeri semestar, da bi mogao polagati ispite iz predmeta za koje je dobio potpis nastavnika. Studenti imaju pravo pristupiti ispitu samo s ovjerenim semestrom.
  1. Svatko osobno preuzima indeks u Studentskoj službi od utorka, 28. siječnja 2020. god., za vrijeme rada Studentske službe.
  1. Upis ocjena u indeks: studenti su dužni osobno se pobrinuti da im nastavnici unesu ocjenu u indeks, kada to predmetni nastavnik, odnosno nositelj predmeta odredi.
  1. Studenti koji plaćaju puni iznos participacije (7.000,00 kn) u obrocima neće se moći prijaviti u ISVU sustav i pristupiti ispitima ukoliko nisu uplatili barem dva od tri predviđena obroka (svaki u iznosu od 2.333,33 kn).

| Doc. dr. sc. Ante Akrap, prodekan za nastavu | 21. 01. 2020. | 

 

Pin It