Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije tijekom ožujka 2019. godine priređuje ciklus obrazovanja pod nazivom „EU ŠKOLA“ – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente.

S obzirom na nešto zahtjevniji raspored održavanja, škola je prvenstveno namijenjena studentima završnih godina studija, ali i nezaposlenim bivšim studentima (alumnijima) koji su diplomirali u periodu od posljednjih godinu dana. Naravno, besplatno za sve!

Edukacija se provodi kroz četiri modula u ukupnom trajanju od 8 dana: 12.03 - 15.03. i 19.03.-22.03. i to od 9 - 14,30h u Sveučilišnoj knjižnici (Mala dvorana, 5.kat).

− Modul 1 – Uvod u Kohezijsku politiku EU i priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova 
− Modul 2 – Vještine upravljanja projektnim ciklusom 
− Modul 3 – Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz 
− Modul 4 – Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova (nacionalno zakonodavstvo). 

Broj polaznika je ograničen na grupu od 25 polaznika. 
Polaznici se prijavom obvezuju na prisustvovanje na minimalno 80% predviđenih sati edukacije, što čini preduvjet za izdavanje certifikata o pohađanju. 

Za prijavu na edukaciju potrebno je dostaviti životopis, motivacijsko pismo i prijavni obrazac za edukaciju. 
Prijave sa životopisom, motivacijskim pismom i obrascem za prijavu projekta molimo poslati putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 01. ožujka 2019.g.

| Više informacija na FB profilu centra | Izv.prof.dr.sc. Alojzije Čondić | 20.2.2019 |

Pin It