Na temelju utvrđenih rezultata glasovanja, te u skladu s člankom 22. st. 16. Statuta KBF-a, utvrđeno je da je Fakultetsko vijeće Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu donijelo ODLUKU

I.

Ivanka Radanović, izabire se na radno mjesto IV. vrste - namještenik (interni naziv spremačica) na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

II.

Daje se ovlaštenje dekanu Fakulteta za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu. Ob razloženj e Na Petoj redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu ak. god. 2023./2024. održanoj 22. veljače 2024. dekan Fakulteta, izv. prof. dr. sc. Šimun Bilokapić, napomenuo je daje medu materijalima za sjednicu, članovima Fakultetskog vijeća dostavljeno Izvješće vezano uz prijavu na natječaj na radno mjesto spremačica. Temeljem dopisa dekana Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, izv. dr. sc. Šimuna Bilokapića (Klasa: 112-01/24-02/0001•, Urbroj: 2181-203-01-01-24-0008), predsjedniku Povjerenstva za natječaje od 23. siječnja 2024., na sastanku Povjerenstva za natječaje koji je održan 29. siječnja 2024. u prostorijama KBF-a, članovi Povjerenstva razmotrili su pristiglu dokumentaciju kandidata koje su se prijavili na natječaj za radno mjesto spremačice. Na raspisani natječaj prijavilo se šest kandidatkinja. Nakon pregleda pristiglih prijava i dokumentacije, Povjerenstvo je ustanovilo da sljedeći kandidati formalno pravno ispunjaju natječajem tražene uvjete i imaju potpunu dokumentaciju: Ivana Jurčić, Ivanka Radanović, Ivana Bašić, Silvana Vrdoljak te Mirjana Ruščić Sokol. Kandidatkinja Maja Smajić nije imala potpunu dokumentaciju (nedostaje preporuka župnika). Nakon konzultacije Pravne službe Fakulteta, Povjerenstvo je također ustanovilo da Ivana Jurčić ne ostvaruje prednost pri zapošljavanju na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Na sjednici Povjerenstva za natječaje koja je sazvana 1. veljače 2024. održan je razgovor (intervju) sa svih pet spomenutih kandidatkinja. Na temelju svega iznesenoga, Povjerenstvo za natječaje predlaže Fakultetskom vijeću sljedeću Rang listu kandidata koji su se prijavili na Natječaj za zaposlenje na radno mjesto spremačice:l.lvanka Radanović, 2. Ivana Bašić, 3.Silvana Vrdoljak 4.Mirjana Ruščić Sokol, 5.1vana Jurčić.

Članovi Fakultetskog vijeća izabrali su Izborno povjerenstvo zaduženo za provođenje tajnog glasovanja (u skladu s člankom 14. Pravilnika o radu upravnih tijela) u sastavu: 1. Doc. dr. sc. Emanuel Petrov i 2. Doc. dr. sc. Mihael Prović. Nakon provedenog tajnog glasovanja pristupilo se brojanju glasova. Od 20 (dvadeset) nazočnih članova Izborno povjerenstvo prebrojalo je glasačke listiće prema kojima se glasovalo kako slijedi: Ivanka Radanović — 13 glasova, Ivana Bašić — 5 glasova, Silvana Vrdoljak — 1 glas, te Mirjana Ruščić Sokol 1 glas. Izborno povjerenstvo utvrdilo je rezultate tajnog glasovanja, stoga je riješeno kao u izreci ove Odluke. 

Izv. prof. dr. sc. Šimun Bilokapić, dekan 

Split, 22. veljače 2024.

KLASA: 029-06/24-06/00001
UR.BROJ: 2181-203-02-01-24-21 

Pin It