Na temelju utvrđenih rezultata glasovanja, te u skladu s člankom 21.st. 16. Statuta KBF-a, utvrđeno je da je Fakultetsko vijeće Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu donijelo

ODLUKU

I.

Ante Čotić, izabire se na radno mjesto III. vrste — (interni naziv portir-čuvar) na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

II.

Daje se ovlaštenje dekanu Fakulteta za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Na Drugoj redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu ak. god. 2023./2024. održanoj 16. studenog 2023. dekan Fakulteta, izv. prof. dr. sc. Šimun Bilokapić, napomenuo je da je među materijalima za sjednicu, članovima Fakultetskog vijeća dostavljeno je Izvješće vezano uz prijavu na natječaj na radno mjesto portir-čuvar. Temeljem dopisa dekana Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, izv. dr. sc. Šimuna Bilokapića (Klasa: 112-01/23-02/0002; Urbroj: 2181-203-01-01-23-0011), poslanom predsjedniku Povjerenstva za natječaje 17. listopada 2023., na sastanku Povjerenstva za natječaje koji je održan 23. listopada u prostorijama KBF-a, članovi Povjerenstva razmotrili su pristiglu dokumentaciju kandidata koji su se prijavili na natječaj za radno mjesto čuvara-portira.

Na raspisani natječaj prijavilo se devetoro kandidata. Nakon pregleda pristiglih prijava i dokumentacije, Povjerenstvo je ustanovilo da sljedeći kandidati formalno ispunjaju natječajem tražene uvjete i imaju potpunu dokumentaciju, te da ih se pozove na psihološko testiranje: Davor Skeljo, Ivona Pavić, Božena Klišanin, Ante Čotić, Elvis Bolanča, Ivica Rajčić, Matko Nožina, Sanja te Ivković Mandac. Kandidat Tomislav Grgić nije imao potpunu dokumentaciju (nedostaje preporuka župnika).

Nakon konzultacije Pravne službe Fakulteta, Povjerenstvo je također ustanovilo da ni jedan od prijavljenih kandidata koji se poziva na prednost pri zapošljavanju na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji istu ne ostvaruje.
Psihološko testiranje provedeno je 26. listopada 2023. i na osnovi rezultata testiranja kandidati su rangirani u dvije skupine: prvu skupinu čine Elvis Bolanča; Sanja Ivković Mandac; Božena Klišanin; Ante Čotić koji su postigli više od pedeset posto bodova na testovima i spadaju u kategoriju: S preporukom — pozitivna ocjena psihologa na osnovu testiranih kriterija procjene.

Drugu skupinu čine: Matko Nožina, Ivona Pavić, Davor Škeljo koji su postigli manje od pedeset posto bodova i spadaju u kategoriju: Bez preporuke — neutralno mišljenje psihologa na osnovu testiranih kriterija procjene. Kandidat Ivica Rajčić nije pristupio psihološkom testiranju.

Na sjednici Povjerenstva koja je sazvana 6. studenoga 2023. pregledani su rezultati psihološkog testiranja i održanje razgovor (intervju) sa svih sedam spomenutih kandidata. Na temelju svega iznesenoga, Povjerenstvo za natječaje predložilo je Fakultetskom vijeću sljedeću Rang listu kandidata: 1. Sanja Ivković Mandac, 2.Elvis Bolanča, 3. Ante Čotić, 4. Božena Klišanin, 5. Natko NožinaA, 6. Ivona Pavić, 7. Davor Škeljo.

Članovi Fakultetskog vijeća izabrali su Izborno povjerenstvo zaduženo za provođenje tajnog glasovanja (u skladu s člankom 14. Pravilnika o radu upravnih tijela) u sastavu: l . Doc. dr. sc. Emanuel Petrov i 2. Doc. dr. sc. Domagoj Volarević. Nakon provedenog tajnog glasovanja pristupilo se brojanju glasova. Od 22 (dvadeset dva) nazočna člana Izborno povjerenstvo prebrojalo je glasačke listiće prema kojima se glasovalo kako slijedi: 1. Ante Čotić — 13 glasova, 2. Sanja Ivković Mandac — 6 glasova, Ivona, Pavić — 1 glas, Davor Škeljo — 1 glas te 1 NEVAŽEĆI glasački listić. Izborno povjerenstvo utvrdilo je rezultate tajnog glasovanja, stoga je riješeno kao u izreci ove Odluke.

Izv. prof. dr. sc. Šimun Bilokapić, dekan

KLASA: 029-06/23-06/0001
UR.BROJ: 2181-203-02-01-23-0110

Pin It