KBF Split

1. Priznanje za najbolji uspjeh studenta

U skladu s čl. 8. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje jednomu studentu koji je u prethodnoj godini studija postigao najbolji uspjeh u polaganju ispita na sveučilišnomu Filozofsko-teološkom studiju, na Prijediplomskomu teološko-katehetskom studiju i Diplomskomu teološko-katehetskom studiju. Za akademsku godinu 2021./2022. priznanja se dodjeljuju sljedećim studentima:

 

  • Na sveučilišnomu Filozofsko-teološkom studiju priznanje se dodjeljuje studentu Anti Čuiću koji je akademske godine 2021./2022. odslušao cjeloviti program prve godine Integriranoga preddiplomskog i diplomskog filozofsko-teološkog studija i položio sve ispite s prosječnom ocjenom izvrstan (4,83).
  • Na sveučilišnomu Prijediplomskom teološko-katehetskom studiju priznanje se dodjeljuje studentu Stipi Mlikotiću koji je akademske godine 2021./2022. odslušao cjeloviti program treće godine Prijediplomskoga teološko-katehetskog studija i položio sve ispite s prosječnom ocjenom izvrstan (4,65).
  • Na sveučilišnomu Diplomskom teološko-katehetskom studiju priznanje se dodjeljuje studentici Antoniji Katić koja je akademske godine 2021./2022. odslušala cjeloviti program prve godine Diplomskoga teološko-katehetskog studija i položila sve ispite s prosječnom ocjenom vrlo dobar (4,36).

 

2. Priznanje diplomantu

U skladu s čl. 9. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje najboljemu studentu s Diplomskoga teološko-katehetskog studija i studentu s Integriranoga filozofsko-teološkoga studija koji je diplomom završio studij i postigao najbolji prosjek ocjena u svim godinama studija, uključujući diplomski rad, obranu diplomskoga rada i diplomskoga ispita.

Najbolja diplomantica na Diplomskomu teološko-katehetskom studiju:

Mia Novaković - završila je sveučilišni Diplomski teološko-katehetski studij s prosječnom ocjenom vrlo dobar (4,44).

Najbolji diplomant na Integriranomu filozofsko-teološkom studiju:

Petar Paradžik - završio je sveučilišni Integrirani filozofsko-teološki studij s prosječnom ocjenom izvrstan (4,67).

3. Priznanje za najbolji seminarski rad studenta

Na temelju čl. 10. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju za najbolji seminarski rad u protekloj akademskoj godini 2021./2022. izabran je rad koji je izradio student Oliver Marčinković pod naslovom „Sinodalni put u Njemačkoj i pokret Maria 2.0“ pod vodstvom pok. izv. prof. dr. sc. Marija Volarevića.

Izv. prof. dr. sc. Šimun Bilokapić, dekan

Pin It