Priznanja studentima

U skladu s čl. 8. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje jednomu studentu koji je u prethodnoj godini studija postigao najbolji uspjeh u polaganju ispita na sveučilišnomu Filozofsko-teološkom studiju, na Preddiplomskomu Teološko-katehetskom studiju i Diplomskomu Teološko-katehetskom studiju. Za akademsku godinu 2020./2021. priznanja se dodjeljuju sljedećim studentima:

  1. Na sveučilišnomu Integriranom filozofsko-teološkom studiju priznanje se dodjeljuje studentu Robertu Maretiću koji je akademske godine 2020./2021. odslušao cjeloviti program prve godine Integriranoga preddiplomskog i diplomskog filozofsko-teološkog studija i položio sve ispite s prosječnom ocjenom Izvrstan (5,00).
  2. Na sveučilišnomu Preddiplomskom teološko-katehetskom studiju priznanje se dodjeljuje studentu Stipi Mlikotiću koji je akademske godine 2020./2021. odslušao cjeloviti program druge godine Preddiplomskoga teološko-katehetskog studija i položio sve ispite s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,67).
  3. Na sveučilišnomu Diplomskom teološko-katehetskom studiju priznanje se dodjeljuje studentici Miji Novaković koja je akademske godine 2020./2021. odslušala cjeloviti program prve godine Diplomskoga teološko-katehetskog studija i položila sve ispite s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,60).

Dekan

Prof. dr. sc. Mladen Parlov

Pin It