I. Priznanje za najbolji uspjeh studenta

U skladu s čl. 8. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje jednomu studentu koji je u prethodnoj godini studija postigao najbolji uspjeh u polaganju ispita na sveučilišnomu Filozofsko-teološkom studiju, na Preddiplomskomu Teološko-katehetskom studiju i Diplomskomu Teološko-katehetskom studiju. Za akademsku godinu 2018./2019. priznanje se dodjeljuje sljedećim studentima:

  1. Na sveučilišnomu Integriranom filozofsko-teološkom studiju priznanje se dodjeljuje studentu Mislavu Matijašiću koji je akademske godine 2018./2019. odslušao cjeloviti program prve godine Integriranoga preddiplomskog i diplomskog filozofsko-teološkog studija s prosječnom ocjenom 5,00.
  2. Na sveučilišnomu Preddiplomskom teološko-katehetskom studiju priznanje se dodjeljuje studentici Matei Popović koja je akademske godine 2018./2019. odslušala cjeloviti program treće godine Preddiplomskoga teološko-katehetskog s prosječnom ocjenom 4,35.
  3. Na sveučilišnomu Diplomskom teološko-katehetskom studiju priznanje se dodjeljuje studentici Viktoriji Jerković koja je akademske godine 2018./2019. odslušala cjeloviti program prve godine Diplomskoga teološko-katehetskog studija s prosječnom ocjenom 4,63.

II. Priznanje diplomantu

U skladu s čl. 9. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje najboljem studentu s Diplomskoga teološko-katehetskog studija i studentu s Integriranoga filozofsko-teološkoga studija koji je diplomom završio studij i postigao najbolji prosjek ocjena u svim godinama studija, uključujući diplomski rad, obranu diplomskoga rada i diplomskoga ispita.

Ove godine priznanje se dodjeljuje najboljim diplomantima na Diplomskomu teološko-katehetskom studiju:

Matei Ćaleta koja je završila sveučilišni Diplomski teološko-katehetski studij s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,78), te

Mili Jermelić koja je završila sveučilišni Diplomski teološko-katehetski studij s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,77).

Ove godine priznanje se dodjeljuje najboljim diplomantima na Integriranomu filozofsko-teološkom studiju:

s. Mariji Matanović koja je završila sveučilišni Integrirani filozofsko-teološki studij s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,5), te

Marinu Tokiću koji je također završio sveučilišni Integrirani filozofsko-teološki studij s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,5).

III. Priznanje za najbolji seminarski rad studenta

Na temelju čl. 10. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju za najbolji seminarski rad u protekloj akademskoj godini 2018./19. izabran je rad koji je izradio student Marin Tokić pod naslovom „Friedrich Nietzsche i njegova kritika kršćanstva“ pod vodstvom prof. dr. sc. Ivana Kešine.

| Prof. dr. sc. Mladen Parlov, dekan |

Pin It