1. Priznanje za najbolji uspjeh studenta:

U skladu sa čl. 8. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje jednomu studentu koji je u prethodnoj godini studija postigao najbolji uspjeh u polaganju ispita na sveučilišnomu Filozofsko-teološkom studiju, na Preddiplomskom Teološko-katehetskom studiju i Diplomskomu Teološko-katehetskom studiju. Za akademsku godinu 2017./2018. priznanje se dodjeljuje sljedećim studentima:

  1. Na sveučilišnomu Filozofsko-teoloskom studiju: studentica s. Katarina Zrno je akademske godine 2017./2018. odslušala cjeloviti program druge godine Integriranoga Preddiplomskog i diplomskog fìlozofsko-teološkog studija i položila sve ispite s prosječnom ocjenom 4,88.
  2. Na sveučilišnomu Preddiplomskomu teološko-katehetskom studiju: studentica Lucija Sinovčić je akademske godine 2017./2018. odslušala cjeloviti program treće godine Preddiplomskoga teološko-katehetskog studija i položila sve ispite s prosječnom ocjenom 4,41.
  3. Na sveučilišnomu Diplomskomu teološko-katehetskom studiju: studentica Mila Dugandžić je akademske godine 2017./2018. odslušala cjeloviti program prve godine Diplomskoga teološko-katehetskog studija i položila sve ispite s prosječnom ocjenom 4,94.

2. Priznanje diplomanti:

U skladu sa čl. 10. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje najboljem studentu koji je diplomom završio studij i postigao najbolji prosjek ocjena u svim godinama studija, uključujuci diplomski rad, obranu diplomskog rada i diplomskog ispita. Najbolji diplomant u prošloj akademskoj godini 2017./2018.: s. Marina Fuštar - završila je sveučilišni Diplomski teološko-katehetski studij s prosječnom ocjenom izvrstan (4,74).

| Izv.prof.dr.sc. Alojzije Čondić, dekan | Odluka | 12.04.2019 |

Pin It