4. Kvalitetno obrazovanje
KBF Split

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu organizira 29. međunarodni teološki simpozij naziva „Teologija i književnost: vjera, iskustvo, umjetnost“ (Split, 19. – 20. listopada 2023.)
Cilj simpozija je staviti u središte pozornosti teološke, to jest vjerske teme u književnosti, bilo da je riječ o nekom književnom rodu i vrsti (pjesništvo, književnost za djecu, kazalište, romani) bilo da se istraži nekoga od značajnih književnika koji je u svojim djelima obrađivao vjerske teme. Za detalje o prihvatljivim temama izlaganja pogledati Tekst Prvog poziva.
Pozivamo sve zainteresirane nastavnike KBF-a Split koji žele sa izlaganjem sudjelovati na simpoziju da ispune prijavni obrazac s odabranim naslovom, sažetkom (do 200 riječi), ključnim riječima i kratkim životopisom do 150 riječi (prijavni obrazac HR; application form ENG). Ispunjen prijavni obrazac poslati do 15. srpnja na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Do 20. srpnja svi predlagatelji će biti obavješteni o (ne)prihvaćanju teme.

Pin It