Sveučilište u Zagrebu - Fakultet filozofije i religijskih znanosti

Fakultet filozofije i religijskih znanosti organizira Šesti simpozij poslijediplomskih doktorskih studija u četvrtak 28. rujna 2023. Simpozij nosi naslov Dijalozi (VI). Cilj simpozija doktoranada je omogućiti mladim istraživačima na društveno—humanističkim područjima (uključujući i interdisciplinarne teme) da, u suradnji sa svojim mentorima, pripreme i prezentiraju specifični vid vlastitoga znanstvenoga istraživanja. Prijave teme otvorene su do 10. rujna 2023.

Simpozij je otvoren doktorandima svih Sveučilišta u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Službeni jezici simpozija su hrvatski i engleski.

Uz prijavu teme, nužno je priložiti: ime i prezime doktoranda te naziv fakulteta na kojemu je upisan na doktorski studij, polje i granu na kojoj provodi doktorska istraživanja, ime i prezime mentora te sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku (do 1800 znakova). Prijave teme slati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potvrdu o prihvaćanju teme za izlaganje na simpoziju kandidati će dobiti do 15. rujna 2023.

Organizacijski odbor: Povjerenstvo za poslijediplomske studije Fakulteta filozofije i religij skih znanosti (doc. dr. sc. Marija Džinić, izv. prof. dr. sc. Daniel Miščin, doc. dr. sc. Ines Skelac).

Pin It