SEA-EU

Katedra za poduzetništvo na Sveučilištu u Cadizu (Španjolska), UCA Emprende, organizira 5-dnevnu edukaciju u okviru Erasmus+ projekta SEA-EU DOC s ciljem usavršavanja poduzetničkih vještina doktoranada. Edukacija će se održati u Cadizu (Španjolska) između 17. i 21. travnja 2023. i u potpunosti će se predavati na engleskom jeziku. Pri prijavi prednost  imaju doktorandi iz područja prirodnih, tehničkih i društvenih znanosti čije su teme istraživanja na neki način povezane s područjem mora, pomorstva i priobalja, a mogu se prijaviti i doktorandi iz drugih područja.

Stjecanje poduzetničkih vještina prednost je u svakom profesionalnom okruženju. Te se sposobnosti mogu primijeniti u svakodnevnom životu i visoko su tražene na tržištu rada. 

Zainteresirani za stjecanje poduzetničkih vještina i postizanje visoke konkurentnosti na tržištu rada mogu se prijaviti na poveznici: https://emprendedores.uca.es/actividades/sea-eu-doc-entrepreneurship-skills/

Za upis je potrebno kliknuti na gumb “INSCRIBETE” ili na gumb “PRESS HERE TO ENROLL”. Nakon toga je potrebno popuniti online obrazac s osobnim podacima i učitati potrebne dokumente (životopis, motivacijsko pismo i pismo preporuke mentora).  

Rok za prijave je 17. ožujka 2023. Studenti koji budu odabrani za edukaciju bit će obaviješteni u roku od 10 dana.  

Projekt SEA-EU Doc će financirati troškovi putovanja i smještaja za ukupno 10 studenata Sveučilišta u Splitu. 

Pin It