Socijalni nauk Crkve za mlade

Zoran Rajn predsjednik je Centra za društvene inovacije i održivi razvoj (CEDIOR) i direktor Međunarodnog centra za crowdfunding (ICFC). Stručnjak je za temu grupnog financiranja, posebice za područje srednje i jugoistočne Europe te se bavi pitanjima pravnog uređenja crowdfundinga, njegove implementacije u državne, obrazovne i financijske institucije RH.

U sklopu konferencije Ekonomska perspektiva općeg dobra održat će predavanje Crowfunding – inovativni model financiranja projekata, u subotu, 23. travnja, u 11 sati, u Sjevernom tornju sveučilišne knjižnice. Među ostalim, Zoran Rajn aktivni je sudionik i promotor projekta „Franjina ekonomija“ (The Economy of Francesco), međunarodnog događaja pod pokroviteljstvom pape Franje u kojem sudjeluju mladi društveni inovatori, društveni poduzetnici i znanstvenici iz 120 zemalja svijeta s ciljem pronalaska rješenja za stvaranje pravednijeg, uključivijeg i održivijeg svijeta.
Konferenciju Ekonomska perspektiva općeg dobra organiziraju DoCeS centar za promociju Socijalnog nauka Crkve za mlade iz Splita i Fakultet sociologije Papinskog sveučilišta Angelicum iz Rima.
Više na poveznici: https://docatsplit.com/2022/03/31/ekonomska-perspektiva-opceg-dobra-2/

Pin It