Dok okolnosti još dopuštaju, Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu u suradnji sa CISOK-om organizira još jednu radionicu 'u živo', jer za intervju za posao se najbolje pripremiti na način da se stavimo u sličnu situaciju, ili je bar simuliramo. Upravo igra uloga sa ostalim sudionicima biti će najzanimljiviji dio radionice u kojem ćete uvježbati razne situacije koje vas mogu dočekati na intervjuu. Ovome će prethoditi i teorijska priprema. Što reći o sebi ili kako odgovoriti na najčešća 'teška pitanja' neke se su od tema koje ćemo pokriti u tom dijelu.

Ova radionica je posebno za tebe ako osjećaš tremu pri samoj pomisli na intervju za posao, jer najbolji lijek za tremu je kvalitetna priprema.

Radionica će se održati u srijedu, 28.10.2020 od 12-13,30h u prostorijama Ureda za studentski standard i sport u Zrinsko Frankopanskoj 38.

Zbog epidemioloških mjera i interaktivnosti radionice broj sudionika je ograničen i obavezne su prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Voditeljica radionice je mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije zaposlena u CISOK-u – Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Niz godina bavi se individualnim i grupnim karijernim savjetovanjem studenata, nezaposlenih, učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja, te zaposlenih koji razmišljaju o promjeni u karijeri, odnosno izboru karijere. Drži radionice o strategijama donošenja karijernih odluka, procjene vlastitih potencijala, socijalnim vještinama važnima za uspjeh u radu i sl.

Doris Žuro, Služba za znanstveno-istraživačke projekte | FB | Instagram |

Pin It