Na temelju čl. 11. Pravilnika o radu upravnih lijela Katoličkoga bogoslovnog fakultela Sveučilišta u Splitu sazivam Osmu izvanrednu sjednicu Fakultetskoga vijeća u ak. god. 20] 8./2019., koja će se održati u elektroničkomu obliku zbog žurnosti predmeta o kojima treba donijeti odluku.

Predmeti koji zahtijevaju žurnost odnose se na:

  1. Odluku o izboru dr. sc. Domagoja Volarevića za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda na Katedri liturgike.
    Stručno povjerenstvo Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu za izbor u zvanje dr. sc. Domagoja Volarevića dostavilo je pozitivno mišljenje da se dr. sc. Domagoja Volarevića izabere u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda iz humanističkog područja, polja teologije i znanstvene grane liturgike pri Katedri liturgike Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu.
  2. Odluku o izboru dr. sc. Borisa Vidovića u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda na Katedri filozofije.
    Stručno povjerenstvo Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu za izbor u zvanje dr. sc. Borisa Vidovića dostavilo je pozitivno mišljenje da se dr. sc. Borisa Vidovića izabere u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda iz Interdisciplinarnoga područja znanosti (izborna polja: 5.06. psihologija i 6.02. teologija) pri Katedri filozofije Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu na određeno vrijeme s punim radnim vremenom..

Gornje prijedloge stavljam pred članove Fakultetskoga vijeća u obliku sljedećih upita:

  1. Tko je (za, protiv, suzdržan) da se dr. sc. Domagoja Volarevića izabere u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda iz humanističkog područja, polja teologije i znanstvene grane liturgike pri Katedri liturgike Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu?
    polja: 5.06. psihologija i 602 teologija) pri Katedri filozofije Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu na odredeno vrijeme s punim radnim vremenom?

Molim Vas da najkasnije do ponedjeljka, 23. rujna 2019., do 12.00 sati, o svakoj pojedinoj točci, elektroničkim putem glasujete: ZA, PROTIV, SUZDRŽAN na e-mail tajnice Fakulteta s. Manete Mijoč: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izv. prof dr. sc. Alojzije Čondić, dekan

KLASA:003-08/19-06/0001
URBROJ: 2181-203-01-01-19-0037

 

Pin It