Na temelju članka 12. Statuta KBF-a, sukladno Odluci FV-a donesenoj na Drugoj redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća. Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu ak. god. 2018./2019., održanoj 15. studenoga 2018., pod točkom 14. 2., sazivam 2. izvanrednu sjednicu Fakultetskog vijeća u ak. god. 2018./2019., koja će se održati elektroničkim putem zbog žurnosti predmeta — usvajanje prijedloga Pravilnika o ustroju i radu fakultetskog istraživačkog centra za epigrafička, paleografska i povijesnoteološka istraživanja ”don Frane Bulić” Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, kako bi se išlo u daljnju proceduru.

Prijedlog Dnevnog reda:

1. Pravilnik o ustroju i radu fakultetskog istraživačkog centra za epigrafička, paleografska i povijesno-teološka istraživanja "don Frane Bulić"

Povjerenstvo Povjerenstva za izradu Statuta i pravilnika je, 19. studenoga 2018., održalo sjednicu o izradi prijedloga Pravilnika o ustroju i radu fakultetskog istraživačkog centra za epigrafička, paleografska i povijesno-teološka istraživanja "don Frane Bulić", sukladno Odluci FV-a donesene na Drugoj redovitoj sjednici FV-a, održanoj 15. studenoga 2018. Na sjednici je sudjelovao i izv. prof. dr. sc. Josip Dukić, koji je koji je napravio nacrt Pravilnika o radu centra "don Frane Bulić", koje je Povjerenstvo detaljno proučilo i dotjeralo.

Prijedlog Povjerenstva za izradu Statuta i pravilnika, jednoglasno donesen na sjednici od 19. studenoga, je da sve spomenute promjene nacrta izv. prof. dr. sc. Josip Dukić unese u predloženi nacrt te da predloži Pravilnik Fakultetskom vijeću na usvajanje.

Predlažem da se Fakultetsko vijeće putem elektronske sjednice očituje o prijedlogu nacrta Pravilnika o ustroju i radu fakultetskog istraživačkog centra za epigrafička, paleografska i povijesno-teološka istraživanja "don Frane Bulić", Katoličkog bogoslovnog fakultetu u Splitu.

Molimo vas da nam najkasnije do 21. studenoga 2018. godine do 15:00 sati elektroničkim putem na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. iskažete svoje glasovanje ZA, PROTIV, SUZDRŽAN donošenja predmetne Odluke.

Izv. prof. dr. sc. Alojzije Čondić, dekan

Pin It