Sveučilište u Splitu

Temeljem odredbi Pravilnika o Rektorovoj nagradi, Odluke o raspisivanju Natječaja te prijedloga Povjerenstva za dodjelu Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade  u akademskoj godini 2020./2021.., a za postignuća u akademskoj godini 2019./2020. 

Mole se dobitnici Rektorovih nagrada da osobno dostave IBAN svog žiro računa Silviji Rančić u Službu za nastavu, Ruđera Boškovića 31, 5. kat.

Svečana dodjela Rektorovih nagrada će se održati u ponedjeljak, 14. lipnja u 12 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2.  Pozivamo dobitnike pojedinačnih nagrada da svi prisustvuju svečanosti, dok dobitnike skupnih nagrada, zbog epidemioloških mjera i ograničenog broja mjesta u dvorani, molimo da odaberu jednog predstavnika da nazoči svečanosti (ukoliko su dobitnici iste nagrade s različitih sastavnica, može doći po jedan predstavnik sa svake). 

Također, molimo potvrdu dolaska kolegici Silviji Rančić na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka, 11. lipnja.

Čestitke svim dobitnicima Rektorove nagrade, kao i svim studentima koji su se prijavili na natječaj.

| Prof. dr. sc. Mladen Parlov, dekan | Odluka o rektorovoj nagradi

Pin It