4. Kvalitetno obrazovanje
Agencija za znanost i visoko obrazovanje

Agencija za znanost i visoko obrazovanje brine o sustavu vanjskog vrednovanja kvalitete visokog obrazovanja i znanosti u Republici Hrvatskoj te provodi vrednovanja kvalitete u postupcima inicijalne akreditacije, reakreditacije, izvanrednog vrednovanja i tematskog vrednovanja visokog učilišta odnosno znanstvenog instituta.

Agencija poziva stoga znanstvenike i/ili nastavnike na visokim učilištima i studente da se uključe u naš rad kao članovi povjerenstava u postupcima vanjskih vrednovanja. Ukoliko želite postati član povjerenstva (ako ste student, znanstvenik i/ili nastavnik na visokom učilištu) ispunite obrazac za prijavu.

Agencija je također otvorena za suradnju sa studentskim i organizacijama civilnog društva, visokim učilištima, znanstvenim organizacijama i drugim tijelima na pripremi i provedbi razvojnih projekata - pišite nam i projektne ideje šaljite naOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Isto tako, Agencija raspolaže bazama podataka koje mogu biti podloga za različite analize u području znanosti i visokog obrazovanja te stručnim osobljem - želite li koristiti neke od tih resursa ili predložiti suradnju na istraživanju ili istraživačkom projektu, pošaljite nam prijedlog ili upit naOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pin It