Nakon uspješno održana prva dva kruga virtualne mobilnosti, raspisuje se novi krug natječaja za prijavu za sudjelovanje u projektu virtualne mobilnosti u okviru projekta Europskog sveučilišta mora SEA-EU, stoga Vas molimo Vas da informaciju proslijedite nastavnicima na Vašim sastavnicama.

Ideja vodilja ovog projekta je povećanje broja digitalnih obrazovnih suradnji u okviru SEA-EU alijanse kako bi se povezali nastavnici koji pripadaju istim znanstvenim područjima. Cilj je projekta ponuditi studentima internacionalnu perspektivu koja će obogatiti njihov proces učenja. Namjera nam je u projekt virtualne mobilnosti uključiti samo studente preddiplomskih studija kako bi se osjetili dijelom alijanse Europskih Sveučilišta od samog početka procesa studiranja.

Prijaviti se može nastavnik iz bilo kojeg područja istraživanja, koji je spreman ponuditi minimalno četiri online lekcije na određenu temu, koja može i ne mora biti povezana s klasičnom nastavom.

Pri prijavi je potrebno popuniti prijavnicu (u privitku) te navesti osnovne informacije o lekcijama. Prijedlog će poslužiti kao prvi korak k ostvarivanju suradnje među dvama stručnjacima sa SEA-EU Sveučilišta koji će među sobom dalje dogovarati detalje nastavnog procesa.

Sama organizacija nastave može biti i jednostrana te može, ali i ne mora uključivati studente. Proces traženja odgovarajućeg 'para' sa partnerskih Sveučilišta započet će krajem ožujka ove godine. Nastava može biti organizirana u periodu od travnja do prosinca 2021. godine.

Rok za prijavu na natječaj je 15. ožujka 2021. godine.

Poziv za sudjelovanje je objavljen na službenoj stranici Sveučilišta u Splitu, a detalje Vam dostavljamo u privitku:

  • natječaj,
  • prijavni obrazac,
  • pozitivna iskustva nastavnika koji su sudjelovali u prva dva poziva.

Važno je za napomenuti da je svim nastavnicima za potrebe virtualne mobilnosti dostupna virtualna učionica za korištenje u sklopu SEA-EU ureda.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete kontaktirati SEA-EU projektni ured Sveučilišta u Splitu putem mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. koji će Vas voditi kroz sve korake virtualne mobilnosti.

| Ured za međunarodnu suradnju  | Natječaj | Obrazac za prijavu |

Pin It