Prof. dr. sc. Viera Pirker i asistentica Magdalena Bašić, s Odjela za medijsku didaktiku i religijsku pedagogiju Sveučilišta Goethe u Frankfurtu na Majni, gostovale su na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu od 27. listopada do 3. studenoga 2022., u sklopu Erasmus+ mobilnosti. Tom je prigodom Magdalena Bašić održala predavanja na kolegijima Katedre religiozne pedagogije i katehetike kod prof. dr. sc. J. Garmaz, u srijedu, 2. studenog i četvrtak, 3. studenog 2022. Ovaj posjet KBF-u okrunjen je novim bilateralnim ugovorom između KBF-a Split i Odjela za katoličku teologiju Sveučilišta Goethe u Frankfurtu, koji je sklopljen na inicijativu prof. Pirker, koju s KBF-om i prof. Garmaz veže ranija suradnja. Ugovor omogućava mobilnost osoblja i studenata, kao i različite suradnje i inicijative između dvije institucije.

U okviru Erasmus+ programa mobilnosti ostvaren je prvi posjet Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta Sveučilišta u Splitu na Teološki fakultet Sveučilišta Malta. U mobilnosti održanoj u razdoblju od 12.–16. srpnja 2022., sudjelovali su djelatnici Fakulteta uključeni u istraživački projekt s Teologijom na Malti – nastavnici doc. dr. sc. Domagoj Runje i dr. sc. Domagoj Volarević te djelatnica Ureda za međunarodnu suradnju i doktorandica lic. theol. Ana Peroš.

Erasmus +

Objavljena je Odluka o odabiru kandidata za mobilnost osoblja u natječajnoj godini 2020. za svibanj 2022. te se nalazi na poveznici.

Erasmus +

Objavljena je Odluka o odabiru kandidata za mobilnost osoblja  u svrhu podučavanja i osposobljavanja, Natječajna godina 2020.

Erasmus +

Objavljena je Odluka o odabiru kandidata za Erasmus+ mobilnost osoblja 2020._travanj 2022., a na nalazi se na poveznici

 

Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus + u Natječajnoj godini 2021.

Natječaj će biti otvoren do isteka sredstava ili do 30.09.2023. Mobilnosti se mogu iskoristiti do 31.10.2023.

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu.

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2021.) može iskoristiti najviše dvije mobilnosti u okviru Erasmus+ programa   Suradnje među programskim državama (KA131). Od ovog pravila isključuju se članovi uprava te Erasmus koordinatori i ECTS povjerenici Sveučilišta i njegovih sastavnica.

Natječaj možete pronaći na sljedećem linku: https://www.unist.hr/me%C4%91unarodna-suradnja/me%C4%91unarodna-razmjena-i-natjecaji/natjecaji/mobilnost-sveucilisnih-djelatnika