Erasmus+

Objavljena je rang lista kandidata za mobilnost osoblja u svrhu podučavanja, temeljem Natječaja za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja programa Erasmus+ KA131 – natječajna godina 2023.

 
Erasmus+ odlazna nastavna mobilnost u Beču

Od četvrtka 7. rujna do nedjelje 10. rujna 2023. troje nastavnika sa Katoličkog bogoslovnog fakulteta, dr. sc. Gina Šparada, doc. dr. sc. Ivica Jurić i prof. dr. sc. Jadranka Garmaz boravili su u sklopu Erasmus+ mobilnosti za nastavno osoblje na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Beču, tijekom kojeg ih je srdačno primila dekanica fakulteta Prof. dr. sc. Andrea Lehner-Hartmann.

Erasmus +

Objavljena je rang lista kandidata za mobilnost osoblja u svrhu stručnog osposobljavanja i podučavanja, temeljem Natječaja za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja programa Erasmus+ KA131 – natječajna godina 2022.

Erasmus +

Objavljena je Odluka o rang listi kandidata za mobilnost osoblja u okviru Erasmus+ programa, natječajna godina 2020., omotnica PI-Industrijalizirana Amerika.

 

Objavljen je Natječaj za odlazne mobilnosti nastavnog/nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA171- Suradnja s partnerskim zemljama, natječajna godina 2022.

Natječaj je dostupan na poveznici ovdje.

Tablica sa sporazumima će se ažurirati svakog prvog radnog dana u mjesecu budući da ih još nisu potpisali svi partneri uključeni u projekt.

Prioritet je da se prvo utroše dostupna mjesta i sredstva u okviru KA171 projekta pa tek onda putem International Openinga.

Kontakt osoba na Sveučilištu za navedeni natječaj: Ana Marinović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Tel.: +385 21 545 076

Objavljen je Natječaj za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA131 – natječajna godina 2022.

Natječaj se nalazi na poveznici ovdje.

Napomene:

 Natječaj će biti otvoren do isteka sredstava ili do 31.5.2024.

Mobilnosti se mogu iskoristiti do 30.7.2024., a najranije 2 mjeseca od podnošenja prijave za mobilnost te nakon objave Odluke o odabiru kandidata.

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu.

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2022.) može iskoristiti najviše 4 mobilnosti u okviru Erasmus+ programa (dvije mobilnosti u okviru Suradnje među programskim državama (KA131), jednu u okviru Suradnje između programskih i partnerskih država (KA171) te jednu u okviru Suradnje među programskim državama (KA131), International Opening sheme). Od ovog pravila isključuju se članovi uprava te Erasmus koordinatori i ECTS povjerenici Sveučilišta i njegovih sastavnica za mobilnosti ostvarene u okviru aktivnosti SEA-EU alijanse.

Kontakt osoba na Sveučilištu za navedeni natječaj: Sanja Mikačić Grubišić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Erasmus+

Objavljen je Natječaj za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA131 - International Opening natječajna godina 2022.

Natječaj se nalazi na poveznici ovdje, s nekoliko napomena: