Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus + u Natječajnoj godini 2021.

Natječaj će biti otvoren do isteka sredstava ili do 30.09.2023. Mobilnosti se mogu iskoristiti do 31.10.2023.

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu.

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2021.) može iskoristiti najviše dvije mobilnosti u okviru Erasmus+ programa   Suradnje među programskim državama (KA131). Od ovog pravila isključuju se članovi uprava te Erasmus koordinatori i ECTS povjerenici Sveučilišta i njegovih sastavnica.

Natječaj možete pronaći na sljedećem linku: https://www.unist.hr/me%C4%91unarodna-suradnja/me%C4%91unarodna-razmjena-i-natjecaji/natjecaji/mobilnost-sveucilisnih-djelatnika

Erasmus +

Objavljena je rang lista kandidata za mobilnost nastavnog osoblja u svrhu stručnog osposobljavanja, temeljem Natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ u Natječajnoj godini 2020.

Prva Erasmus+ mobilnost osoblja u svrhu podučavanja između Splita i Sarajeva

Na temelju međuinstitucijskog sporazuma između Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Katoličkog bogoslovnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu mr. sc. Šimun Markulin boravio je od 17. do 21. siječnja 2022. u glavnom bosanskohercegovačkom gradu, gdje je studentima održao dva predavanja: 1) Karitativni rad kao zadaća Crkve (Charitable work as a task of the Church); 2) Socijalna dimenzija vjere u digitalnom dobu (The social dimension of faith in the digital age). To je prva Erasmus+ mobilnost osoblja u svrhu podučavanja koja je realizirana između dvaju teoloških fakulteta.

Objavljena je odluka o rang listi kandidata za mobilnost u okviru Natječaja za odlaznu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja između programskih i partnerskih država u okviru programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 (KA107) – omotnica IPA-BIH

U okviru Erasmus+ programa dolazne mobilnosti nastavnog osoblja, od 12.-14. listopada 2021., Katolički bogoslovni fakultet ugostio je prof. dr. sc. Rastislava Nemeca s Teološkog fakulteta isusovačkog Sveučilišta Trnava, u Bratislavi, Slovačka.  Na Erasmus+ mobilnost prof. dr. sc. Nemec  je došao na poticaj lic. theol. Višnje Milanović Radić, koja je u 2019. boravila na Erasmus+ stručnome osposobljavanju u Bratislavi, te je dogovoren dolazak profesora na KBF, na kolegiju dr. sc. Ivana Tadića, red. prof. u miru, koji je već 2017. s istoga Fakulteta ugostio prof. dr. sc. Miroslava Karabu, a temeljem čega je sklopljen bilateralni ugovor između dvaju fakulteta. Zbog COVID situacije dolazak prof. Nemeca bio je odgođen te su ga na Katedri filozofije ugostili dr. sc. Gina Šparada i lic. phil. Franjo Frankopan Velić. 

Sveučilište u Splitu dana  27. rujna 2021. raspisuje  Natječaj za odlaznu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ programa, Suradnja s partnerskim zemljama, Ključna aktivnost 1 (KA107) –  omotnica IPA-Sarajevo, BiH. Mobilnost je namijenjena djelatnicima (nastavnom i nenastavnom osoblju) KBF Split na KBF-u Sarajevo/TKI Mostar, BIH.

Rok prijave je 12. listopada 2021. Za sve informacije obratiti se na Ana Peroš, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više podataka vidi na poveznici: https://bit.ly/3kJnJoH

 

 

Objavljen je Natječaj za dolaznu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA107-omotnica IPA-BiH. Mobilnost se odnosi na osoblje KBF-a Sarajevo prema KBF-u Split. Na Natječaj se mogu prijaviti zaposlenici Katoličko bogoslovnog fakulteta u Sarajevu (nastavno i nenastavno osoblje). Rok za prijavu mobilnosti je 12. listopada 2021.

Za sve informacije i podršku obratiti se na Ana Peroš, Ured za međunarodnu suradnju, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija na ovoj poveznici

 

Objavljena je Odluka o rang listi kandidata za mobilnost osoblja u svrhu osposobljavanja, u okviru Erasmus+ programa u natječajnoj godini 2019.