Objavljena je odluka o rang listi kandidata za mobilnost u okviru Natječaja za odlaznu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja između programskih i partnerskih država u okviru programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 (KA107) – omotnica IPA-BIH

U okviru Erasmus+ programa dolazne mobilnosti nastavnog osoblja, od 12.-14. listopada 2021., Katolički bogoslovni fakultet ugostio je prof. dr. sc. Rastislava Nemeca s Teološkog fakulteta isusovačkog Sveučilišta Trnava, u Bratislavi, Slovačka.  Na Erasmus+ mobilnost prof. dr. sc. Nemec  je došao na poticaj lic. theol. Višnje Milanović Radić, koja je u 2019. boravila na Erasmus+ stručnome osposobljavanju u Bratislavi, te je dogovoren dolazak profesora na KBF, na kolegiju dr. sc. Ivana Tadića, red. prof. u miru, koji je već 2017. s istoga Fakulteta ugostio prof. dr. sc. Miroslava Karabu, a temeljem čega je sklopljen bilateralni ugovor između dvaju fakulteta. Zbog COVID situacije dolazak prof. Nemeca bio je odgođen te su ga na Katedri filozofije ugostili dr. sc. Gina Šparada i lic. phil. Franjo Frankopan Velić. 

Objavljen je Natječaj za dolaznu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA107-omotnica IPA-BiH. Mobilnost se odnosi na osoblje KBF-a Sarajevo prema KBF-u Split. Na Natječaj se mogu prijaviti zaposlenici Katoličko bogoslovnog fakulteta u Sarajevu (nastavno i nenastavno osoblje). Rok za prijavu mobilnosti je 12. listopada 2021.

Za sve informacije i podršku obratiti se na Ana Peroš, Ured za međunarodnu suradnju, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija na ovoj poveznici

 

Sveučilište u Splitu dana  27. rujna 2021. raspisuje  Natječaj za odlaznu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ programa, Suradnja s partnerskim zemljama, Ključna aktivnost 1 (KA107) –  omotnica IPA-Sarajevo, BiH. Mobilnost je namijenjena djelatnicima (nastavnom i nenastavnom osoblju) KBF Split na KBF-u Sarajevo/TKI Mostar, BIH.

Rok prijave je 12. listopada 2021. Za sve informacije obratiti se na Ana Peroš, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više podataka vidi na poveznici: https://bit.ly/3kJnJoH

 

 

Objavljena je Odluka o rang listi kandidata za mobilnost osoblja u svrhu osposobljavanja, u okviru Erasmus+ programa u natječajnoj godini 2019.