Erasmus +

Objavljena je Odluka o rang listi kandidata za mobilnost osoblja u svrhu podučavanja u okviru Erasmus+ programa u Natječajnoj godini 2021.

Erasmus +

Ažuriran je Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ u Natječajnoj godini 2021. Ažurirani obrasci dostupni su u vezanim dokumentima natječaja. Mobilnosti se mogu iskoristiti do 31.10.2023.

Natječaj se nalazi na poveznici:

 

Erasmus +

Objavljen je natječaj za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA131 - International Opening natječajna godina 2021.

Mobilnost se ostvaruje za nastavno i nenastavno osoblje na partnerskim zemljama s kojima Sveučilište ima sklopljen sporazum.

Natječaj se nalazi na poveznici.

Prof. dr. sc. Viera Pirker i asistentica Magdalena Bašić, s Odjela za medijsku didaktiku i religijsku pedagogiju Sveučilišta Goethe u Frankfurtu na Majni, gostovale su na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu od 27. listopada do 3. studenoga 2022., u sklopu Erasmus+ mobilnosti. Tom je prigodom Magdalena Bašić održala predavanja na kolegijima Katedre religiozne pedagogije i katehetike kod prof. dr. sc. J. Garmaz, u srijedu, 2. studenog i četvrtak, 3. studenog 2022. Ovaj posjet KBF-u okrunjen je novim bilateralnim ugovorom između KBF-a Split i Odjela za katoličku teologiju Sveučilišta Goethe u Frankfurtu, koji je sklopljen na inicijativu prof. Pirker, koju s KBF-om i prof. Garmaz veže ranija suradnja. Ugovor omogućava mobilnost osoblja i studenata, kao i različite suradnje i inicijative između dvije institucije.

U okviru Erasmus+ programa mobilnosti ostvaren je prvi posjet Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta Sveučilišta u Splitu na Teološki fakultet Sveučilišta Malta. U mobilnosti održanoj u razdoblju od 12.–16. srpnja 2022., sudjelovali su djelatnici Fakulteta uključeni u istraživački projekt s Teologijom na Malti – nastavnici doc. dr. sc. Domagoj Runje i dr. sc. Domagoj Volarević te djelatnica Ureda za međunarodnu suradnju i doktorandica lic. theol. Ana Peroš.