Najave Ureda za studentski pastoral u studenom 2018.

  1. SVI SVETI, četvrtak, 1. studenoga 2017., Svetkovina
  2. DUŠNI DAN, petak, 2. studenoga 2017., Spomen svih vjernih mrtvih
  3. MISA ZA STUDENTE: U nedjelju, 4. studenoga u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
  4. MISA ZA STUDENTE, nedjelja, 11. studenoga u 19 sati, Kampus U nedjelju, 11. studenoga u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
  • KATEHEZA HRVATSKOG NADZEMLJA: srijeda 14. Studenoga u 20 sati, Kapelica Kampus U srijedu, 14. studenoga u 20 sati u kapelici u Kampusu bit će studentska kateheza koju će održati dr. don Mladen Parlov, duhovnik Hrvatskog nadzemlja.
  • SV. MISA ZA ŽRTVE VUKOVARA I ŠKABRNJE, nedjelja 18. studenoga u 19 sati, Kampus U nedjelju 18. studenoga u 19 sati, u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za žrtve Vukovara i Škabrnje koju će predvoditi prof. dr. don Mladen Parlov, (KBF Split). Nakon sv. mise upalit ćemo svijeće u Vukovarskoj ulici.
  • SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM, srijeda 21. studenoga u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište U srijedu 21. studenoga u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret: „Zadnji susret Nadzemlja“. Gost susreta je: dr. sc. fra Mario Knezović
  • „TEBI PRIPADAM“, četvrtak, 22. studenoga u 21 sat, Radio Marija U četvrtak 22. studenoga emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, od 21.00-22.15 minuta uređuju i vode: dr. don Mihael Prović, Kristina Bitanga i Luka Jelavić.
  • DUHOVNA OBNOVA, nedjelja, 25. studenoga u 19 sati, Kampus U nedjelju, 25. studenoga (Krist Kralj) u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će duhovna obnova za studente (ispit savjesti, ispovijed i sv. misa) koju predvodi don Mirko Rubić, kapelan župe „Sv. Nikola“, Metković. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

Plakat | Dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | 8.11.2018 |

Pin It