1. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 3. studenoga u 19 sati, Kampus U nedjelju, 3. studenoga u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi doc. dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

2. „TEBI PRIPADAM“, nedjelja, 3. studenoga u 21 sat, Radio Marija U nedjelju 3. studenoga 2019. radijsku emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, od 21 sat uređuju i vode: dr. don Mihael Prović, Kristina Bitanga, Luka Jelavić i Augustin Markota.

3. MISA ZA STUDENTE, nedjelja, 10. studenoga u 19 sati, Kampus U nedjelju, 10. studenoga u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

U nedjelju, 10. studenoga u 19 sati

u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

4. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI, ponedjeljak, 11. studenoga u 20.30 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 11. studenoga u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“. U ponedjeljak 25. studenoga u 19 sati u kapelici u Klerikatu sv. misu predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.

5. UKRADENO DJETINJSTVO – DJECA UBIJENA U DOMOVINSKOM RATU, četvrtak, 14. studenoga u 17.30 sati, Sveučilišna knjižnica
Hrvatska udruga Benedikt i Ured za pastoral mladih organiziraju u četvrtak 14. studenoga u 17.30 sati, u Sveučilišnoj knjižnici predavanje: „Ukradeno djetinjstvo – djeca ubijena u Domovinskom ratu“. Predavanje će održati povjesničarka doc. dr. sc. Vlatka Vukelić s Hrvatskih studija u Zagrebu.

6. BDIJENJE PRED PRESVETIM, četvrtak, 14. studenoga od 18 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih i zajednica Opus Dei organiziraju u četvrtak 14. studenoga u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Bdijenje pred Presvetim“. Bdijenje (molitva, razgovor i ispovijed) od 18 sati, te sv. misu u 19.30 sati, predvodi don Jospehom Peguerom Pochom (svećenik osobne prelature Katoličke Crkve - Opus Dei).

7. SV. MISA ZA ŽRTVE VUKOVARA I ŠKABRNJE, nedjelja 17. studenoga u 19 sati, Kampus
U nedjelju 17. studenoga u 19 sati, u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za žrtve Vukovara i Škabrnje koju će predvoditi izv. prof. dr. don Josip Dukić, (prodekan za znanost KBF-a Split). Nakon sv. mise upalit ćemo svijeće u Vukovarskoj ulici.

8. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI, ponedjeljak, 18. studenoga u 20.30 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 18. studenoga u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“. U ponedjeljak 25. studenoga u 19 sati u kapelici u Klerikatu sv. misu predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.

9. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM, srijeda 20. studenoga u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište
U srijedu 20. studenoga u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: „Rvat katolik“. Gost susreta je: izv. prof. dr. sc. Josip Dukić (prodekan za znanost KBF Split).

10. DUHOVNA OBNOVA, nedjelja, 24. studenoga u 19 sati, Kampus
U nedjelju, 24. studenoga (Krist Kralj) u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će duhovna obnova za studente (ispit savjesti, ispovijed i sv. misa) koju predvodi don Josip Ulić, kapelan župe „Sv. Spas“, Mejaši - Split. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

11. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRET ZA MLADE, ponedjeljak, 25. studenoga u 20.30 sati, Klerikat
Ured za pastoral mladih, karizmatska zajednica Ignis i franjevački Klerikat organiziraju u ponedjeljak 25. studenoga u 19 sati u kapelici u Klerikatu „Karizmatski susret za mlade“ koji predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.

Pin It