BDIJENJE PRED PRESVETIM: četvrtak, 10. listopada od 18 sati, Kampus

Ured za pastoral mladih i zajednica Opus Dei organiziraju u četvrtak 10. listopada u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Bdijenje pred Presvetim“. Bdijenje (molitva, razgovor i ispovijed) od 18 sati te sv. misu u 19.30 sati predvodi don Jospehom Peguerom Pochom (svećenik osobne prelature Katoličke Crkve - Opus Dei).

IGNIS - KARIZMATSKI SUSRET ZA MLADE, ponedjeljak, 14. listopada u 20.30 sati, Kampus

Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 14. listopada u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“ koji predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević. 

IGNIS - KARIZMATSKI SUSRET ZA MLADE, ponedjeljak, 21. listopada u 20.30 sati, Kampus

Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 21. listopada u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“ koji predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.

IGNIS - KARIZMATSKI SUSRET ZA MLADE, ponedjeljak, 28. listopada u 20.30 sati, Klerikat

Ured za pastoral mladih, karizmatska zajednica Ignis i franjevački Klerikat organiziraju u ponedjeljak 28. listopada u 19 sati u kapelici u Klerikatu „Karizmatski susret za mlade“ koji predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.

| Dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | 10.10.2019 |

Pin It