DEKANOV DAN – PETAK 27. SVIBNJA

Sukladno Pravilniku o djelovanju KBF-a (čl. 30. br. 3) dekan izv. prof. dr. sc. Anđelko Domazet odlučio je iskoristiti „pravo da u tijeku semestra studente i profesore jedan dan oslobodi obveze predavanja kako bi ih ovi upotrijebili u druge znanstveno-nastavne ili kulturne svrhe.“ To će biti u petak 27. svibnja 2016.

STUDIJSKI DAN – SRIJEDA 1. LIPNJA

Katedra filozofije održat će u srijedu 1. lipnja 2016. Studijski dan koji je odobrilo Fakultetsko vijeće. Tema Studijskoga dana jest ČITANJE. Studijski dan započinje u 8.00 sati u Velikoj dvorani KBF-a i održat će se prema programu koji se nalazi na posebnom plakatu. Toga dana neće se održati nastava iz ostalih predmeta prema Rasporedu sati, tako da svi mogu sudjelovati na Studijskom danu.

STUDENTSKA ANKETA

U tjednu od 30. svibnja do 3. lipnja održat će se redovita semestralna studentska anketa o vrednovanju nastave. Anketa se održava tijekom 15. posljednjih minuta dotičnoga sata. Iz predmeta koji si održavaju samo srijedom, anketa će se zbog Studijskoga dana koji se održava 1. lipnja, provoditi u srijedu 8. lipnja.

| Program Studijskog dana | Doc. dr. sc. Domagoj Runje, prodekan za nastavu | 25.5.2016 |

Pin It