1. Predavanja završavaju u petak 7. lipnja 2019. godine.
  2. Ispitno razdoblje počinje u ponedjeljak, 17. lipnja 2019. godine i traje do petka 12. srpnja 2019. godine prema objavljenomu rasporedu.
  3. Studenti su u skladu s odredbama Pravilnika o studijima i sustavu studiranja na Sveučilištu u Splitu (čl. 17. i 19.) unaprijed prijavljeni na ispite upisanih predmeta.
  4. Studenti su dužni na studomatu (ISVU sustav za studente) potvrditi svoj dolazak na ispit najkasnije dva dana prije ispita do 23:59 sati.
   Ako student na vrijeme ne potvrdi dolazak na ispit, ne može pristupiti ispitu, pa se smatra da je, premda nije izišao na ispit, iskoristio pravo jednoga pokušaja polaganja ispita. Ako bude poteškoća s prijavom ispita studenti se mogu javiti prodekanu za nastavu, voditeljici Studentske službe ili ISVU koordinatoru Željku Matasu, dipl. ing.
 1. Potvrda dolaska na ispit u ljetnom ispitnom roku, pomoću ISVU sustava, počinje od subote, 8. lipnja 2019. godine.
 2. Studenti prve godine FTS-a i prve godine TKS-a ispitu pristupaju s osobnom iskaznicom ili studentskom iskaznicom (iksicom).
 3. Svi ostali studenti dužni su dostaviti indekse s potpisima nastavnika iz svih upisanih predmeta u Studentsku službu najkasnije u petak, 7. lipnja 2019., do 13,00 sati radi dekanove ovjere semestra.
  Ako student nema potpise iz svih upisanih predmeta, treba se obratiti Dekanu s pisanom molbom da mu ovjeri semestar, da bi mogao polagati ispite iz predmeta za koje je dobio potpis nastavnika. Studenti imaju pravo pristupiti ispitu samo s ovjerenim semestrom.
 4. Indeks svatko osobno preuzima u Studentskoj službi od srijede, 12. lipnja 2019. godine od 8,00-12,00 sati.
 5. Studenti su dužni osobno se pobrinuti da im nastavnici unesu ocjenu u indeks, kada to predmetni nastavnik, odnosno nositelj predmeta odredi. 

| Doc. dr. sc. Ante Akrap, prodekan za nastavu | Ispitni rokovi FTS | Ispitni rokovi Preddiplomski TKS | Ispitni rokovi Diplomski TKS | Ispitni rokovi Izborni i seminari | 4.6.2019 |

Pin It