Obavješćuju se svi zainteresirani da su otvoreni upisi u program Korejskog jezika, kulture i povijesti u ljetnom semestru ak. god. 2017./2018. Program Korejskog jezika, kulture i povijesti se realizira u organizaciji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, u suradnji s Hankuk University of Foreign Studies (HUFS Sveučilište, Seoul, Južna Koreja), a nastava će se odvijati petkom popodne i subotom ujutro u prostorijama Filozofskog fakulteta na Poljani kraljice Jelene 1/III (Peristil).

Rok za prijave je 29. ožujka, a nastava će započeti 30. ožujka.

 

Trajanje i cijena programa: deset tjedana, trideset sati, tri sata tjedno. Tečaj je besplatan svim redovnim studentima te zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a ostali zainteresirani tečaj mogu pohađati po cijeni od 950,00 kn po osobi za cijeli semestar. Za grupe od petero zaposlenika ili više iz jedne tvrtke/organizacije – cijena je 800,00 kn po osobi.

U ljetnom semestru nudit će se sljedeći kolegiji:

  • Uvod u korejsku kulturu (početna razina): osnovna znanja o običajima, religiji, povijesti, gastronomiji. Očekivanja od posjeta stranim zemljama. Pozdravi, komunikacijska tradicija, osnove hangula (korejskog pisma), osnovne fraze.
  • Korejska kultura i jezik I (za one koji su već prošli uvodni tečaj u prvom semestru): Produbljivanje znanja o kulturi, običajima i korejskoj svakodnevnici i očekivanjima u komunikaciji i kontaktu sa strancima.
  • Korejska kultura i jezik II (za one koji su radili po naprednom programu): jezik u kontekstu, čitanje jednostavnih fraza, načini izrade jednostavnih dokumenata (uputstva, jelovnici, znakovi dobrodošlice, elementi kućnog reda).

Svi koji žele upisati Korejski jezik i kulturu u ljetnom semestru moraju dostaviti ispunjenu prijavnicu (u prilogu) sa svim popratnim dokumentima koordinatorici programa na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s 29. ožujka 2018. g.

| s.Maneta Mijoč, tajnica fakulteta | Prijavnica | 9.3.2018 |

Pin It