Pozivamo vas da sudjelujete u online humanitarnoj aukciji umjetničkih djela pod nazivom „Sveučilište u Splitu i splitski umjetnici zajedno za  Banovinu“, koja će se održati od 25. do 26. veljače, na stranici: http://humanitarna-aukcija.unist.hr/. Sav prihod je namijenjen studentima i studenticama Sveučilišta u Splitu koji dolaze iz potresom pogođenog područja Sisačko-moslavačke županije.

U ponudi je ukupno dvadeset i dva (22) rada istaknutih imena splitske akademske likovne scene, a svoja djela su donirali: Josip Botteri Dini, Ana Marija Botteri, Željko Bubalo, Ljubica Buble Dragojević, Mladen Čulić, Edvin Dragičević, Nikola Džaja, Kažimir Hraste, Stjepan Ivanišević, Ivan Listeš, Petar  Jakelić, Robert Jozić, Kuzma Kovačić, Helena Mardešić Sikora, Zvonimir Mihanović, Matko Mijić, Dražen Pejković, Hrvoje Marko Peruzović, Velebit Restović, Dijana Iva Sesartić, Vjekoslav Stipica, Vice Tomasović.

Na online aukciji će početna cijena svih radova iznositi 5.000,00 kuna, a licitirati za izložena djela moći će samo registrirani korisnici. Sve upute o procesu registracije možete naći na linku: http://humanitarna-aukcija.unist.hr/upute.

Sva djela izložena su u Sveučilišnoj galeriji „Vasko Lipovac“ do 26. veljače te vas pozivamo da pogledate umjetnička djela uživo. Kako je bilo na otvaranju izložbe pogledajte na linku: https://www.unist.hr/novosti/kultura-i-umjetnost/otvorena-humanitarna-izlozba-sveuciliste-u-splitu-i-splitski-umjetnici-zajedno-za-banovinu

| Prof. dr. sc. Mladen Parlov, dekan | Katalog humanitarne izložbe

Pin It