Na Petoj redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, u ak. god. 2019./2020., održanoj dana 13. veljače 2020., pod točkom 8.a., razmotreno je pozitivno Skupno izvješće Stručnog povjerenstva Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu o ispunjavanju uvjeta znanstvene djelatnosti te odluku Matičnog odbora za izbor pristupnika dr. sc. Marija Volarevića u znanstveno zvanje višeg znanstvenog suradnika na temelju čl. 34. i 35. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN br: 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 94/13, 139/13, 101/14, 60/15, 131/17), te u znanstveno nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, znanstvenom polju teologije, pri Katedri moralnog bogoslovlja Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sveučilišta u Splitu na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Fakultetsko vijeće KBF-a u Splitu na Četvrtoj redovitoj sjednici održanoj 16. siječnja 2020. pod točkom 4.4. imenovalo je Stručno povjerenstvo za provođenje drugoga dijela postupka izbora, davanje mišljenja o ispunjavanjU uvjeta nastavne djelatnosti, tj. provjeru uvjeta Rektorskog zbora (NN 122/17), za izbor dr. sc. Marija Volarevića u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora iz znanstvenoga područja humanističkih znanosti, polja teologije, pri Katedri moralnog bogoslovlja Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sveučilišta u Splitu na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, u sastavu: prof. dr. sc. Josip Mužić, predsjednik, doc. dr. sc. Simun Bilokapić, član i doc. dr. sc. Silvija Migles, vanjski član.

Imenovano Stručno povjerenstvo je 27. siječnja 2020. dostavilo pozitivno Skupno izvješće o ispunjavanju uvjeta pristupnika natječaja doc. dr. sc. Marija Volarevića za izbor u znanstveno nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, znanstvenom polju teologije, pri Katedri moralnog bogoslovlja Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Stručno povjerenstvo je utvrdilo da doc. dr. sc. Marijo Volarević ispunjava tražene zakonske uvjete za izbor, pa se predlaže da se pristupnika natječaja doc. dr. sc. Marija Volarevića izabere u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora iz znanstvenoga područja humanističkih znanosti, polja teologije, pri Katedri moralnog bogoslovlja Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sveučilišta u Splitu na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu. Na prijedlog dekana prof dr. sc. Mladena Parlova, natpolovičnom većinom glasova (1 suzdržan) donesena je sljedeća

ODLUKA

doc. dr. sc. Marijo Volarević izabire se u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora iz znanstvenoga područja humanističkih znanosti, polja teologije, pri Katedri moralnog bogoslovlja Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sveučilišta u Splitu na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Split, 13 veljače 2020.

Prof. dr. sc. Mladen Parlov, dekan

Pin It