Sveučilište u Cadizu u Španjolskoj (SEA-EU alijansa) objavljuje ponudu mobilnosti za dolazno nastavno i nenastavno osoblje.

Više informacija za mobinost nastavnog osoblja (For Teaching STA) nalazi se na poveznici: https://internacional.uca.es/visiting-professors-2021-22/
Ponude mobilnosti za nenastavno osoblje (For Training STT) nalaze se na poveznici: https://internacional.uca.es/visiting-staff-2021-22/
Upute za one koji se zanimaju za prijavu nalaze se na poveznici: https://internacional.uca.es/programme-for-visiting-and-teaching-staff-at-the-university-of-cadiz-academic-year-21-22/

Katolički bogoslovni fakultet u Splitu u suradnji s Udrugom „Teofil“ poziva motivirane studente da se odazovu prilici da sudjeluju u kreiraju triju epizoda druge sezone tv emisije O tempora! koja se emitira na Laudato TV i dostupna je putem YouTube kanala.

ŠTO ĆEŠ NAUČITI?

  • kako pripremiti emisiju, što je to istraživačko novinarstvo u praksi, kako izraditi scenarij
  • odabir idealne lokacije za snimanje emisije, kako namjestiti kadar, postaviti gosta
  • osnove montaže
  • i druge male tajne uspješnog novinarstva

Sedmi Regionalni studentski simpozij studenata društvenih i humanističkih znanosti ove godine održat će se 16. i 17. listopada u on-line obliku.

S ciljem buđenja svijesti o važnosti interdisciplinarnog istraživanja te pristupa znanstvenim problemima, kao i za podizanje cjelokupne kvalitete osobnog, društvenog, ali i znanstvenog života, ove godine tema će biti "Identitet: fenomen, koncept, analiza".

Sveučilište u Splitu u u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo SDŽ-a osiguralo je posebno testiranje bez naručivanja za studente i nastavnike Sveučilišta na Turskoj kuli svakim radnim danom te subotom od 8.30 do 9.30 uz papirnatu ili elektronički poslanu uputnicu liječnika obiteljske medicine. Također naglašavamo da je i adresa e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. aktivna za sve upite.

| Prof.dr.sc. Mladen Parlov, dekan | Obavijest |

Saint Jerome

The Catholic Faculty of Theology of the University of Split and The Literary Circle Split is organizing an international scientific conference entitled „Sanctus Hieronymus Dalmatiae vir illustris“ (Hieronymiana II) on the occasion of the 1600th anniversary of St. Jerome's death. The gathering, which will be participated by more than 30 exhibitors from Croatia and abroad, will be held on September 24 and 25 2020 at the Milesi Palace (Trg Braće Radića 7, Split).

| Full professor Ivan Bodrožić Ph.D. |