Erasmus + info dan

Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za za kratkoročne mobilnosti u okviru Erasmus+ programa za razdoblje od 1. rujna 2021. do 31. listopada 2023. u natječajnoj godini 2021. Natječaj se nalazi na poveznici: https://bit.ly/3GAAQRO

U svrhu pojašnjenja svrhe i uvjeta natječaja organizirat će se online Info dan u srijedu 26.01. u 11:00 sati na temu kratkoročnih mobilnosti putem Zoom-a.

Poveznica za pristupanje Info danu je https://us02web.zoom.us/j/86198295188

Sajam mobilnosti 2022

Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split i Erasmus Student Network Split organiziraju sajam mobilnosti na Sveučilištu u Splitu pod nazivom EdUciraj se, upoznaj EU! Sajam će se održati od 13.-15. listopada 2022. na Ekonomskom fakultetu i FESB-u, a uključuje edukacijske radionice o Erasmus+ programu te što je potrebno znati za prijavu. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Splitu preko poveznice za prijavu: https://forms.gle/d5XGP5iR19DtTaM99

Prva radionica će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu 13.10. , a nakon radionice, ESN Split održati će sajam mobilnosti u sklopu Erasmus days-a i to u atriju fakulteta gdje će Erasmus studenti iz cijele Europe predstaviti svoja Sveučilišta, fakultete i gradove.

Povodom objavljenog Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus studija organizira se online Erasmus+ info dan putem Zoom aplikacije, o kojemu možete vidjeti više na ovoj poveznici.

Erasmus info dan održat će se u sljedećem terminu: utorak, 13. 9. 2022. u 13 h.

Info danu je moguće pristupiti u navedenom terminu preko sljedeće poveznice https://us02web.zoom.us/j/89816814937?pwd=Z0FxNy9ZcDRRdmowY0ttcm4rV3p2QT09

Erasmus +

Objavljen je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru  akademske godine 2022./2023. Natječaj se nalazi na poveznici:
https://bit.ly/3og6cpb


 

Erasmus +

Objavljena je Odluka o odabiru kandidata za mobilnost studenata, omotnica IPA - Sarajevo, po Natječaju za odlaznu mobilnost studenata između programskih i partnerskih država u okviru programa Erasmus+ Ključne aktivnost 1 (KA107) - omotnica IPA-Sarajevo. Odluka se nalazi na poveznici.

Erasmus +

Povjerenstvo za rangiranje kandidata u okviru programa međunarodne mobilnosti objavilo je Odluku o rang listi kandidata za mobilnost studenata u ak. g. 2022./23.

The University of Split has announced the Call for applications for candidates applying for student  mobility from the Ave Maria University to the University of Split.
More information please see on the link: https://www.unist.hr/en/international/students/calls-for-applications/artmid/6869/articleid/14715/call-for-applications-for%C2%A0erasmus-ka107-scholarships-for-student-mobility-ave-maria-university-florida
Deadline for the applications is April 21st. All the candidates can download all the documents from the Call. Application deadline can be extended.

Contact person at the University of Split: Ana Marinović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact person at the Faculty of Catholic theology: Ana Peroš, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.