Erasmus +

Objavljen je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru  akademske godine 2022./2023. Natječaj se nalazi na poveznici:
https://bit.ly/3og6cpb


 

Erasmus +

Objavljena je Odluka o odabiru kandidata za mobilnost studenata, omotnica IPA - Sarajevo, po Natječaju za odlaznu mobilnost studenata između programskih i partnerskih država u okviru programa Erasmus+ Ključne aktivnost 1 (KA107) - omotnica IPA-Sarajevo. Odluka se nalazi na poveznici.

Erasmus +

Povjerenstvo za rangiranje kandidata u okviru programa međunarodne mobilnosti objavilo je Odluku o rang listi kandidata za mobilnost studenata u ak. g. 2022./23.

The University of Split has announced the Call for applications for candidates applying for student  mobility from the Ave Maria University to the University of Split.
More information please see on the link: https://www.unist.hr/en/international/students/calls-for-applications/artmid/6869/articleid/14715/call-for-applications-for%C2%A0erasmus-ka107-scholarships-for-student-mobility-ave-maria-university-florida
Deadline for the applications is April 21st. All the candidates can download all the documents from the Call. Application deadline can be extended.

Contact person at the University of Split: Ana Marinović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact person at the Faculty of Catholic theology: Ana Peroš, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

ERASMUSiraj se!

Želiš na Erasmus?  ESN Split tu je da ti pomogne!

Erasmus+, program koji ti daje mogućnost da živiš i studiraš u stranoj državi, a još ti je to i plaćeno. Zvuči kao san, zar ne? Može postati stvarnost!
Otvoren je Natječaj za Erasmus+ studijsku mobilnost u sljedećoj akademskog godini i razmišljaš o prijavi, ali si izgubljen/a u moru papirologije i zahtjeva, a pitanja su brojna?

Povodom objavljenog Natječaja za mobilnost u svrhu Erasmus studija sveučilišni Ured za međunarodnu suradnju organizira online Erasmus+ info dan https://www.unist.hr/novosti/me%C4%91unarodna-suradnja/erasmus-info-dan-putem-zoom-aplikacije-21-2-2022 putem Zoom aplikacije. 

Erasmus info dan održat će se u ponedjeljak, 21.2.2022. u 11 h.

Info je danu  moguće pristupiti u navedenom terminu preko sljedeće poveznice https://us02web.zoom.us/j/88943144005.

Erasmus +

Objavljen je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u akademskoj godini 2022./2023. Natječaj se nalazi na poveznici:
https://bit.ly/3sGmtWi