Erasmus+

Objavljen je Natječaj za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA131 - International Opening natječajna godina 2022.

Natječaj se nalazi na poveznici ovdje, s nekoliko napomena:

Sve mobilnosti u okviru programa Erasmus+, u natječajnoj godini 2022. mogu se ostvariti po objavi Odluke o odabiru kandidata zaključno do 30. srpnja 2024. godine, a najranije 2 mjeseca od podnošenja prijave za mobilnost te nakon objave Odluke o odabiru kandidata.

Prijave zaprimljene u srpnju bit će objavljene u rujnu.

Natječaj je otvoren do iskorištenja osiguranih sredstava ili do 31. svibnja 2024. godine.

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2022.) može iskoristiti najviše 4 mobilnosti u okviru Erasmus+ programa (dvije mobilnosti u okviru Suradnje među programskim državama (KA131), jednu u okviru Suradnje između programskih i partnerskih država (KA171) te jednu u okviru Suradnje među programskim državama (KA131), International Opening sheme). Od ovog pravila isključuju se članovi uprava te Erasmus koordinatori i ECTS povjerenici Sveučilišta i njegovih sastavnica za mobilnosti ostvarene u okviru aktivnosti SEA-EU alijanse.

Prednost pri odabiru dat će se zaposlenicima sastavnice koja je inicirala suradnju s određenom ustanovom u partnerskoj zemlji.

Kontakt osoba na Sveučilištu za navedeni natječaj: Sanja Mikačić Grubišić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Pin It