Zadovoljstvo nam je pozvati vas na online informativni dan „Mogućnosti za doktorande i postdoktorande u okviru europskih programa mobilnosti“ koji će se održati u petak 14. svibnja 2021. godine s početkom u 9:50 sati putem Zoom platforme.  Agencija za mobilnost i programe EU, s ciljem upoznavanja sudionika i potencijalnih korisnika s mogućnostima akademske mobilnosti u okviru novog programskog razdoblja 2021. do 2027. godine, organizira informativni dan posvećen mogućnostima mobilnosti kroz međunarodne programe mobilnosti, doktorskih studija te postdoktorskih projekata.

U prvom dijelu informativnog dana predstavit će se mogućnosti i novosti u okviru programa Erasmus+, Bilateralnog programa akademske mobilnosti i programa CEEPUS, dok će se u drugom dijelu predstaviti mogućnosti za doktorande i postdoktorande putem Marie Skłodowska-Curie aktivnosti, EURAXESS Jobs and Funding portal te EURAXESS alati za razvoj karijere istraživača. Više informacija o sadržaju info dana možete naći u programu koji je dostupan ovdje. Informativni dan namijenjen je studentima, mladim istraživačima (doktorandima) i postdoktorandima, predstavnicima ureda za projekte ili međunarodnu suradnju fakulteta ili sveučilišta te ostalom znanstvenom te znanstvenom-nastavnom osoblju zainteresiranom za međunarodne projekte. Prijava na informativni dan moguća putem sljedeće poveznice (u izborniku pod događanje potrebno je odabrati naziv informativnog dana) Prijave su otvorene do srijede 12. svibnja 2021. do 16 sati.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno se obratite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

| Ana Peroš, Ured za međunarodnu suradnju |

Pin It