Objavljen je poziv zaineresiranim studentima za sudjelovanje u novom izdanju ECAPITAL CULTURE 2020. Ekapital Culture škola je orijentirana na razvoj inovativnih start-up projekata u oblasti kulturnog turizma u Jadransko-jonskoj makro regiji. Ove godine, od 1. lipnja do 31. srpnja, Ekapital Kultura podržat će trideset poslovnih prijedloga za mlade poduzetnike i dodijeliti im stipendiju u iznosu od 5.000,00 eura. Stipendija pokriva troškove školarine i smještaja u razdoblju od 8 tjedana, od 1. lipnja do 31. srpnja 2020. , na start-up školi u Ankoni.

Studenti zainteresirani za vođenje poslovanja u području kulturnog turizma (arheološka nalazišta, arhitektura, događanja, hrana, nastupi uživo, filmovi, muzeji, glazba, izdavaštvo, tematski parkovi ili vizualna umjetnost), svoju prijavu mogu izvršiti na: https://startupschool.ecapital.it/apply/. Poziv za prijavu trenutno je otvoren i zatvara se 20. travnja 2020. godine.

Uspješni kandidati sastat će se u Anconi kako bi razvili svoje inovativne početnike koristeći znanje iskusnih tutora i učitelja, koji će im pomoći u razvoju uspješnih poslovnih planova i iskorištavanju kulturne baštine makro regije. Inicijativu promoviraju i financiraju Fondazione Marche, regionalna vlada Marche, Veleučilište Marche, Privredna komora Marche i Grad Ancona.

Za sve dodatne informacije vidjeti priloženu brošuru.

Ana Perošdipl. theol., tajnica ureda za međunarodnu suradnju | Brošura | 9.3.2020 |

Pin It