AMPEU (Agencija za mobilnost i programe) objavila je natječaj za prijavu na međunarodnu TCA konferenciju za područje visokog obrazovanja pod nazivom Erasmus+ Projects: Teaching and Learning in a Digital Age, koji će se održati u Kölnu od 27. do 29. travnja 2020. u organizaciji DAAD-a.  

Konferencija će se baviti temom digitalnog učenja i poučavanja u okviru projekata Erasmus+, a posebno će se usmjeriti na ove projektne formate: KA2 (Strateška partnerstva, Knowledge Alliances, Capacity Building, Erasmus Mundus i Jean Monnet) i KA3 (forward-looking projekti, European Policy Experimenatations and Social Inclusion). Sudionici će zajedno istraživati digitalne formate i njihovu relevantnost za razvoj međunarodne suradnje i umreženosti. Tematizirat će razvoj digitalnog učenja u „međunarodnoj učionici“ koja može uključivati i studente koji ne idu na mobilnost. Digitalna komponenta može se uključiti u faze pripreme, provedbe i praćenja boravka studenata i osoblja dok su u inozemstvu. Ovim TCA-om okupit će se predstavnici različitih projekata, zainteresirani pojedinci i djelatnici nacionalnih agencija. Uz rasprave i tematske radionice koje će voditi stručnjaci, predstavit će se i konkretni primjeri projekata u području digitalne internacionalizacije visokih učilišta.

Radni jezik konferencije je engleski.

Detaljnije informacije o natječaju možete pronaći na mrežnim stranicama Agencije na ovoj poveznici:  https://www.mobilnost.hr/hr/natjecaji/poziv-na-prijavu-za-sudjelovanje-na-dogadanju-u-okviru-aktivnosti-transnacionalne-suradnje-tca-erasmus-projects-teaching-and-learning-in-a-digital-age-koln-njemacka-27-29-travnja-2020-rok-za-prijavu-16-veljace-2020/

Natječaj je otvoren do 16. veljače, a prijaviti se možete ovdje.  

| Ana Peroš, tajnica Ureda za međunarodnu suradnju | Više | Obrazac za prijavu | 10.2.2020 |

Pin It