1. MISA ZA STUDENTE: nedjelja 3. ožujka u 19 sati, Kampus
U nedjelju 3. ožujka u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

2. „TEBI PRIPADAM“: nedjelja, 3. ožujka u 21 sat, Radio Marija
U nedjelju 3. veljače emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, od 21.00-22.15 minuta uređuju i vode: dr. don Mihael Prović, Kristina Bitanga i Luka Jelavić.

3. PEPELNICA – SV. MISA I OBRED PEPELJANJA: srijeda, 6. ožujka, 19. sati, Kampus
U srijedu, 6. ožujka u 19 sati u kapelici u Kampusu, dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu, započet će ovogodišnju korizmu sa svetom misom i obredom pepeljanja. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

4. MISA ZA STUDENTE: nedjelja 10. ožujka u 19 sati, Kampus
U nedjelju 10. ožujka u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

5. KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA KMNL, utorak, 12. ožujka, Pujanke
U utorak, 12. ožujka u 20 sati u župnoj crkvi „Obraćenje sv. Pavla“ na Pujankama bit će korizmena duhovna obnova za igrače KMNL. Voditelji su don Bože Renić (župnik) i don Ivan Marić (kapelan), svećenici župe „Obraćenja sv. Pavla“ – Pujanke, Split.

6. „SACRO TIRAM“, četvrtak, 14. ožujka u 20 sati, Hrvatski katolički radio
U četvrtak 14. ožujka u 20 sati na Hrvatskom katoličkom radiju u emisiji „Sacro ritam“ gosti voditelja Slavka Nedića bit će Duje Gale i Antonio Grkeš. Tom prigodom objavit će se rezultati natječaja za Sudamja fest 2019. (www.mladisplit.com).

7. DUHOVNI RAZGOVORI SA DON JOSEPHOM, petak, 15. ožujka od 17 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih i zajednica Opus Dei organiziraju molitvu i mogućnost duhovnog razgovora sa don Jospehom Peguerom Pochom na temu: „Kako nam koristi korizmeno vrijeme?“. Susret će se održati u petak 15. ožujka od 17 sati u kapelici Pastoralnog centra „Bl. Ivan Merz“ u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split). Program: u 17 sati - studenti; u 17.30 sati - sv. ispovijed; u 19.30 sati – studentice.

8. MISA ZA STUDENTE: nedjelja 17. ožujka u 19 sati, Kampus
U nedjelju 17. ožujka u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

9. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM, srijeda 20. ožujka u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište
U srijedu 20. ožujka u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: Higijena srca. Predavač je fra Marin Karačić.

10. MISA ZA STUDENTE: nedjelja 24. ožujka u 19 sati, Kampus
U nedjelju 24. ožujka u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

11. KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA STUDENTE SPLITSKOG SVEUČILIŠTA: nedjelja, 31. ožujka u 19 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih organizira korizmenu duhovnu obnovu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 31. ožujka u 19 sati, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: „ … sve moje - tvoje je.“ (Usp. Lk 15, 31b). Duhovnu obnovu predvodi don Jakoslav Banić, Povjerenik za misije SMN. Obnovu animira sastav Veritas aeterna.

Pin It