Europska noć istraživača

Europska noć istraživača 2023.

Sveučilište u Splitu i ove godine organizira Europsku noć istraživača, koja će se održati u petak, 29. rujna 2023. u centru grada. 

Svi zainteresirani prijedloge svojih aktivnosti mogu prijaviti putem poveznice: https://forms.gle/45yUektGbYEdSB4y8 najkasnije do ponedjeljka, 24. srpnja, do kraja dana.

Eventualni upiti za dodatnim informacijama mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Europska noć istraživača 2024.-2025.

Sveučilište u Splitu priprema i novi projektni prijedlog za organizaciju Europske noći istraživača 2024. – 2025., koji planira prijaviti na MSCA Horizon Europe poziv Europske unije.

Projekt okuplja partnere iz pet obalnih gradova mediteranskog dijela Hrvatske, odnosno devet partnerskih institucija: Sveučilište u Splitu (koordinator), Dubrovniku, Zadru, Rijeci i Jurja Dobrile u Puli, Institut za oceanografiju i ribarstvo, Mediteranski institut za istraživanje života, Institut za jadranske kulture i melioraciju krša te Zaklada Sveučilišta u Rijeci, čija istraživanja karakteriziraju prirodni, biomedicinski, ekološki, društveni i gospodarski aspekti mora. Iako je more glavna tema koja nas povezuje, moguće je predložiti i ostale teme/aktivnosti popularizacije znanosti.

U tu svrhu, molimo sve zainteresirane da doprinesu razvoju projektne ideje ispunjavanjem obrasca na poveznici: https://rb.gy/9du89 najkasnije do 31. kolovoza 2023. godine.

| Više informacija |

Pin It