Temeljem odluke Fakultetskoga vijeća s II. redovite sjednice od 20. studenog 2019. godine Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu raspisuje NATJEČAJ 

  • za jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaj II. vrste – voditelj (šef ) odsjeka

(interni naziv:voditelj računovodstva“) na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Uvjeti za radno mjesto:

  • završen stručni studij, odnosno završen dodiplomski ili stručni studij ekonomskog smjera prema prijašnjim propisima,
  • jedna godina radnog iskustva,
  • probni rad tri mjeseca.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu za natječaj pristupnici su dužni priložiti sljedeću dokumentaciju:

  • životopis, domovnicu, dokaz o stečenom traženomu stupnju obrazovanja, pisani dokaz o radnom iskustvu, uvjerenje nadležnoga suda da se protiv podnositelja ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 6 mjeseci), preporuku župnika za laike, odnosno preporuku mjerodavnih poglavara ukoliko se radi o redovničkim osobama.

Prijavu s dokazima o ispunjavanju uvjeta pristupnici natječaja trebaju predati u roku od 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama. Sve zakašnjele i nepotpune prijave neće se razmatrati, niti će podnositelji takvih prijava naknadno biti pozvani da dopune prijave.

Ako su pristupnici kvalifikaciju stekli u inozemstvu trebaju dostaviti rješenje o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije.

Fakultet zadržava pravo provođenja testiranja znanja i vještina za prijavljene kandidate koji zadovoljavaju formalne uvjete. O mjestu i vremenu održavanja provjere kandidati će biti obaviješteni elektroničkom porukom na adresu elektroničke pošte koju navedu u prijavi. Ako kandidat ne pristupi provjeri, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

Kandidati/kinje, koji/a prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnomu zakonu.

Kandidat/kinja, koji/a može ostvariti pravo prednosti kod prijema u službu sukladno članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskoga rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN br. 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13, 152/14) dužan/a se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat/kinja, koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, uz prijavu na javni natječaj, dužan/a je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Kandidat/kinja, koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na javni natječaj dužan/a je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo te dokaz o tome na koji način je prestao radni odnos.

Kandidat/kinja, koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na javni natječaj dužan/a je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenomu statusu osobe s invaliditetom.

Podnošenjem prijave na natječaj, pristupnici daju izričitu suglasnost da Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu, kao voditelj zbirke osobnih podataka, može obrađivati njihove osobne podatke sukladno odredbama pozitivnih propisa o zaštiti osobnih podataka, a u svrhu provedbe natječajnoga postupka.

O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskomu roku.

Prijave se podnose na adresu:

Sveučilište u Splitu, Katolički bogoslovni fakultet,
Zrinsko-frankopanska 19, p.p. 329,
HR – 21000 Split.


KLASA: 112-01/19-02/0005
URBROJ: 2181-203-01-01-19-0001

Pin It