1. „SACRO RITAM“, četvrtak, 31. siječnja u 20 sati, Hrvatski katolički radio
   U četvrtak 31. siječnja u 20 sati na Hrvatskom katoličkom radiju u emisiji „Sacro ritam“ gosti voditelja Slavka Nedića bit će Duje Gale i Antonio Grkeš. Tom prigodom započet će Natječaj za Sudamja fest 2019. – festival duhovne glazbe u čast Sv. Dujma. Više o uvjetima natječaja na www.mladisplit.com
  2. „TEBI PRIPADAM“, nedjelja, 3. veljače u 17 sati, Radio Marija
   U nedjelju 3. veljače emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, u 17 sati uređuju i vode: dr. don Mihael Prović, Kristina Bitanga i Luka Jelavić.
  3. MISE ZA STUDENTE: nedjelja, 3. veljače u 19 sati, Kampus
   U nedjelju 3. veljače u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
  4. MISE ZA STUDENTE: nedjelja, 10. veljače u 19 sati, Kampus
   U nedjelju 10. veljače u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
 1. Dugovni razgovori sa don Josephom, petak, 15. veljače od 19 sati, Kampus
  Ured za pastoral mladih i zajednica Opus Dei organiziraju molitvu i mogućnost duhovnog razgovora sa don Jospehom Peguerom Pochom. Susret će se održati u petak 15. veljače u 19 sati u kapelici Pastoralnog centra „Bl. Ivan Merz“ u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split)
 2. MISE ZA STUDENTE: nedjelja, 17. veljače u 19 sati, Kampus
  U nedjelju 17. veljače u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
 3. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM, srijeda 20. veljače u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište.
  U srijedu 20. veljače u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: Valentinovo s Hrvatskim nadzemljem.
 4. DUHOVNA OBNOVA ZA STUDENTE: nedjelja, 24. veljače u 19 sati, Kampus
  Ured za pastoral mladih organizira duhovnu obnovu i sv. misu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 24. veljače, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: Vjerujem, Gospodine! Pomozi mojoj nevjeri!“ (Usp. Mk 9, 24). Duhovnu obnovu predvodi don Alen Keri, župnik župe Sv. petra i Pavla – Trpanj.

| Dr.sc. Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | Plakat | 30.1.2019 |

Pin It