1. Priznanje za najbolji uspjeh studenta

U skladu s čl. 8. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje jednomu studentu koji je u prethodnoj godini studija postigao najbolji uspjeh u polaganju ispita na sveučilišnomu Filozofsko-teološkom studiju, na Preddiplomskomu Teološko-katehetskom studiju i Diplomskomu Teološko-katehetskom studiju. Za akademsku godinu 2019./2020. priznanje se dodjeljuje sljedećim studentima:

    1. Na sveučilišnomu Integriranom filozofsko-teološkom studiju priznanje se dodjeljuje studentu Petru Paradžiku koji je akademske godine 2019./2020. odslušao cjeloviti program treće godine Integriranoga preddiplomskog i diplomskog filozofsko-teološkog studija s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,78).
    2. Na sveučilišnomu Preddiplomskom teološko-katehetskom studiju priznanje se dodjeljuje studentu Stipi Mlikotiću koji je akademske godine 2019./2020. odslušao cjeloviti program prve godine Preddiplomskoga teološko-katehetskog s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,67).
    3. Na sveučilišnomu Diplomskom teološko-katehetskom studiju priznanje se dodjeljuje studentici Matei Popović koja je akademske godine 2019./2020. odslušala cjeloviti program prve godine Diplomskoga teološko-katehetskog studija s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,80).

2. Priznanje diplomantu

U skladu s čl. 9. st. 1. Pravilnika o nagrađivanju dekan dodjeljuje priznanje najboljemu studentu s Diplomskoga teološko-katehetskog studija i studentu s Integriranoga filozofsko-teološkoga studija koji je diplomom završio studij i postigao najbolji prosjek ocjena u svim godinama studija, uključujući diplomski rad, obranu diplomskoga rada i diplomskoga ispita.

Ove godine priznanje se dodjeljuje najboljoj diplomantici na Diplomskomu teološko-katehetskom studiju:

Viktoriji Jerković koja je završila sveučilišni Diplomski teološko-katehetski studij s prosječnom ocjenom Izvrstan (4,58),

te najboljoj diplomantici na Integriranomu filozofsko-teološkom studiju:

Katarini Bilić-Pavlinović koja je završila sveučilišni Integrirani filozofsko-teološki studij s prosječnom ocjenom Vrlo dobar (4,02).

| Prof. dr. sc. Mladen Parlov, dekan | Odluka