Na temelju članka 12. Statuta KBF-a, sukladno Odluci FV-a donesenoj na Drugoj redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća. Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu ak. god. 2018./2019., održanoj 15. studenoga 2018., pod točkom 14. 2., sazivam 2. izvanrednu sjednicu Fakultetskog vijeća u ak. god. 2018./2019., koja će se održati elektroničkim putem zbog žurnosti predmeta — usvajanje prijedloga Pravilnika o ustroju i radu fakultetskog istraživačkog centra za epigrafička, paleografska i povijesnoteološka istraživanja ”don Frane Bulić” Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, kako bi se išlo u daljnju proceduru.

Prijedlog Dnevnog reda:

1. Pravilnik o ustroju i radu fakultetskog istraživačkog centra za epigrafička, paleografska i povijesno-teološka istraživanja "don Frane Bulić"

Povjerenstvo Povjerenstva za izradu Statuta i pravilnika je, 19. studenoga 2018., održalo sjednicu o izradi prijedloga Pravilnika o ustroju i radu fakultetskog istraživačkog centra za epigrafička, paleografska i povijesno-teološka istraživanja "don Frane Bulić", sukladno Odluci FV-a donesene na Drugoj redovitoj sjednici FV-a, održanoj 15. studenoga 2018. Na sjednici je sudjelovao i izv. prof. dr. sc. Josip Dukić, koji je koji je napravio nacrt Pravilnika o radu centra "don Frane Bulić", koje je Povjerenstvo detaljno proučilo i dotjeralo.

Prijedlog Povjerenstva za izradu Statuta i pravilnika, jednoglasno donesen na sjednici od 19. studenoga, je da sve spomenute promjene nacrta izv. prof. dr. sc. Josip Dukić unese u predloženi nacrt te da predloži Pravilnik Fakultetskom vijeću na usvajanje.

Predlažem da se Fakultetsko vijeće putem elektronske sjednice očituje o prijedlogu nacrta Pravilnika o ustroju i radu fakultetskog istraživačkog centra za epigrafička, paleografska i povijesno-teološka istraživanja "don Frane Bulić", Katoličkog bogoslovnog fakultetu u Splitu.

Molimo vas da nam najkasnije do 21. studenoga 2018. godine do 15:00 sati elektroničkim putem na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. iskažete svoje glasovanje ZA, PROTIV, SUZDRŽAN donošenja predmetne Odluke.

Izv. prof. dr. sc. Alojzije Čondić, dekan