Na temelju čl. 11. Pravilnika o radu upravnih tijela Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, zbog žurnosti predmeta o kojem treba donijeti odluku, sazivam elektroničku sjednicu Fakultetskog vijeća (Poziv). Predmet žurnosti je nekoliko odluka koje trebamo donijeti:

  1. Budući da na raspisani natječaj za voditelja knjižnice ni jedna od dvije prijavljene kandidatkinje nije ispunila uvjete, prema savjetu pravne službe Sveučilišta treba raspisati natječaj za diplomiranog knjižničara te ga, poslije izbora, imenovati v. d. voditelja knjižnice;
  2. Izbor pročelnika katedri Svetoga pisma Novoga zavjeta, Filozofije i Moralne teologije;
  3. Izbor novog urednika časopisa „Crkve u svijetu“.

U sva tri slučaja Povjerenstvo za natječaje je dalo svoje prethodno mišljenje o (ne)ispunjavanju uvjeta iz natječaja (objavljena su na mrežnim stranicama Fakulteta).

  1. Tko je za (protiv, suzdržan) da se raspiše natječaj za diplomiranog knjižničara, sukladno čl. 49., Pravilnika o nutarnjem ustroju KBF-a (Prethodno mišljenje Povjerenstva za natječaje).
  2. Izbor pročelnika katedri (Prethodno mišljenje Povjerenstva za natječaje)
    1. Tko je za (protiv, suzdržan) da se za pročelnika katedre Svetoga pisma Novoga zavjeta izabere prof. dr. sc. Marinko Vidović.
    2. Tko je za (protiv, suzdržan) da se za pročelnika katedre Filozofije izabere prof. dr. sc. Josip Mužić.
    3. Tko je za (protiv, suzdržan) da se za pročelnika katedre Moralne teologije izabere izv. prof. dr. sc. Marijo Volarević.
  3. Tko je za (protiv, suzdržan) da se za glavnog urednika časopisa „Crkva u svijetu“ izabere prof. dr. sc. Ivan Bodrožić (Prethodno mišljenje Povjerenstva za Natječaje).

Molim vas da svoje odgovore pošaljete elektroničkim putem najkasnije do četvrtka, 23 travnja 2020., do 16 sati, na email tajnika Fakulteta gosp. Željka Udiljka: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

| Prof. dr. sc. Mladen Parlov, dekan | Poziv na elektroničku sjednicu FV od 21. travnja 2020. |