4. Kvalitetno obrazovanje
Festival znanosti 2023.

Sveučilište u Splitu poziva sve zainteresirane sudionike da se prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem Festivalu znanosti. Festival će se održati od 24. do 29. travnja, a glavna tema je PRIRODA I DRUŠTVO.

Prijave se primaju ispunjavanjem obrasca na: https://bit.ly/3DNKBN7
Svi zainteresirani sudionici svoje aktivnosti mogu prijaviti najkasnije do srijede, 1. ožujka godine. Eventualni upiti za dodatnim informacijama mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Glavna tema se može interpretirati na različite načine te se nadamo da je dovoljno široka kako bi, kao i uvijek, omogućila kreiranje raznolikih, zanimljivih i zabavnih sadržaja.

Ciljevi i publika Festivala znanosti su uvijek djeca i učenici, studenti, nastavnici opća populacija, znanstvenici, mediji, jer ovo je manifestacija kojoj je cilj približiti znanost javnosti, tijekom koje znanstvenici i studenti popularnim predavanjima, radionicama, tribinama, izložbama i drugim događanjima daju doprinos popularizaciji znanosti i motiviranju mladih ljudi na istraživanje i stjecanje novih znanja.