Obavještavam sve nastavnike i studente Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu da akademska godina 2020./2021. na našem Fakultetu počinje u ponedjeljak 28. rujna 2020. godine.

  1. Početak nove akademske godine 2020./2021. bit će obilježen euharistijskim slavljem koje će se održati u dvorištu Centralnog bogoslovnog sjemeništa, Zrinjsko-Frankopanska 19, u 9.30 sati. Misno slavlje će predvoditi splitsko-makarski nadbiskup i metropolita mons. Marin Barišić, a prigodnu propovijed će uputiti novi veliki kancelar KBF-a nadbiskup koadjutor mons. Dražen Kutleša. Svećenici koji žele sudjelovati u koncelebraciji neka ponesu sa sobom misno ruho bijele boje.
  2. Poslije misnog slavlja, u 10.30, u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa bit će, uz prigodne pozdrave, održana lectio brevis (mr. sc. Šimun Markulin, Zajednička odgovornost za ljudsku obitelj u vremenu pandemije COVID-19).
  3. Prodekan za nastavu priopćit će obavijesti nastavnicima i studentima KBF-a o upisima i izvođenju nastave u uvjetima korona krize.

Pozivam sve nastavnike, studente i ostale članove naše akademske zajednice da nam se pridruže, uz poštivanje mjera zaštite (držanje distance te nošenje maski u zatvorenom prostoru).

Redovita predavanja prema rasporedu akademske godine počinju u utorak 29. rujna 2020., u 8 sati.

| Prof. dr. sc. Mladen Parlov, dekan | Obavijest