Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA131 - International Opening natječajna godina 2023.

Sve mobilnosti u okviru programa Erasmus+, u natječajnoj godini 2023. mogu se ostvariti po objavi Odluke o odabiru kandidata zaključno do 31. srpnja 2025. godine, a u pravilu najranije 3 mjeseca od mjeseca podnošenja prijave za mobilnost (prijave zaprimljene u studenom mogu se realizirati u veljači itd.).

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu. Natječaj je otvoren do iskorištenja osiguranih sredstava ili do 30. travnja 2025. godine.

Potpune i potpisane prijave potrebno je dostaviti*:

  1. putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu** na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i osobno uz prethodnu najavu ili
  2. putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu** na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i poštom.

**Dokument treba sadržavati:

  1. Popunjen i potpisan Prijavni obrazac za osoblje na engleskom jeziku
  2. Popunjen i potpisan Mobility agreement for teaching/training
  3. Životopis na engleskom jeziku
  4. Motivacijsko pismo na engleskom jeziku (do 300 riječi), vlastoručno potpisano
  5. Potvrdu o zaposlenju izdanu od matične ustanove
  6. Privolu za slanje/objavu osobnih podataka

Originalnu prijavu u papirnatom obliku prijavitelji će dostaviti osobno uz prethodnu najavu (Odjel za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju, Sinjska 2/III kat) na način kako je naznačeno gore i u tekstu Natječaja.

 

Opširnije na poveznici.