Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za mobilnost osoblja u okviru Erasmus+ programa u natječajnoj godini 2023.

Natječaj će biti otvoren do isteka sredstava.

Mobilnosti se mogu iskoristiti do 31.7.2025., a najranije 4 mjeseca od podnošenja prijave za mobilnost te (prijave zaprimljene u listopadu mogu se realizirati najranije u veljači, prijave zaprimljene u studenom mogu se realizirati u ožujku itd.) i nakon objave Odluke o odabiru kandidata.

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu.

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2023.) može iskoristiti najviše 4 mobilnosti u okviru Erasmus+ programa:

  • dvije mobilnosti u okviru Suradnje među programskim državama (KA131) - od čega barem jednu mobilnost u okviru SEA EU alijanse;
  • jednu u okviru Suradnje između programskih i partnerskih država (KA171)
  • te jednu u okviru Suradnje među programskim državama (KA131), International Opening sheme.

Nastavno osoblje koje je u ovom programskom razdoblju (od natječajne 2021.) već iskoristilo Erasmus+ mobilnost u svrhu osposobljavanja, svaki sljedeći put se upućuje na prijavu aktivnosti podučavanje, osim kada se radi o mobilnosti na strukturirani događaj (relevantni Staff Week, edukacija i slično). Program događaja treba biti vidljiv iz prijave.

Potpune i potpisane prijave potrebno je dostaviti:

  1. putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu** na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i osobno uz prethodnu najavu ili
  2. putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu** na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i poštom.

**Dokument treba sadržavati:

  • 1. Prijavni obrazac na engleskom jeziku
  • 2. Mobility agreement for teaching/training
  • 3. CV u Europass formatu na engleskom jeziku
  • 4. Motivacijsko pismo na engleskom jeziku
  • 5. Privolu za slanje/objavu osobnih podataka.

Originalnu prijavu u papirnatom obliku prijavitelji će dostaviti osobno uz prethodnu najavu (Odjel za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju, Sinjska 2/III kat) na način kako je naznačeno gore i u tekstu Natječaja.

 

Više na poveznici.